Άρθρο Localit 17 Δεκεμβρίου, 2013

Αναθεώρηση του Χωροταξικού Σχεδιασμού στην περιφέρεια Δ. Ελλάδας

sxedioΜε πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ξεκινάει η διαβούλευση και ο διάλογος για την αναθεώρηση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού. Ο νέος σχεδιασμός θα παρουσιαστεί και θα συζητηθεί στο πλαίσιο  συναντήσεων εργασίας που θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες,  Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Μεσολόγγι  και η δεύτερη στον Πύργο. Η τελευταία συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή στην Πάτρα με την παρουσία του υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη.

Ειδικότερα, οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10 το πρωί στο Μεσολόγγι (Διοικητήριο, αίθουσα εκδηλώσεων-ισόγειο, Κύπρου 30), το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5 μ.μ., στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στον Πύργο (Διοικητήριο, αίθουσα εκδηλώσεων, Μανωλοπούλου 47-ισόγειο) και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Αστέρας» (Αγ. Ανδρέου 16).

Η διαβούλευση που έχει ανοιχτό και ουσιαστικό χαρακτήρα θα συνεχιστεί μετά από  την υποβολή προτάσεων, απόψεων και θέσεων των φορέων και θα κορυφωθεί σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος, το αργότερο εντός του Φεβρουαρίου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ : Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων – Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νσχ της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης – Έκδοση τριών ψηφισμάτων
ΚΕΔΕ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ

Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων Οι προτάσεις της ΚΕΔΕ για το νσχ της…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλίμα: Ο πλανήτης κατέγραψε τη θερμότερη ημέρα στα παγκόσμια χρονικά την Κυριακή 21 Ιουλίου (Copernicus)

Η Κυριακή 21 Ιουλίου ήταν η πιο ζεστή μέρα που έχει καταγραφεί παγκοσμίως στα χρονικά,…