Άρθρο Localit 19 Νοεμβρίου, 2013

Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου: «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων της Δωδεκανήσου και των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου»

Δεδομένης της επιβαλλόμενης ανάγκης αναπροσαρμογής του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την άμεση ανταπόκριση και  την  αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών καθώς και τη διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών, θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου, το «Εργαστήρι Επιχειρησιακού Σχεδιασμού για Σεισμό σε επίπεδο Δήμων της Δωδεκανήσου και των Δήμων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου», παρουσία εκπροσώπων των ΟΤΑ και  του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας.

Το “Εργαστήρι” υλοποιείται από τον Ο.Α.Σ.Π. σε συνεργασία με την Δ/νση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και των Δήμων Ρόδου και Λήμνου και θα  λάβει χώρα  στη Ρόδο την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ, στο “ΑΚΤΑΙΟΝ” και στην Λήμνο τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 09:00 π.μ, στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…