Άρθρο Localit 22 Οκτωβρίου, 2013

Συνάντηση Γ. Μιχελάκη με τον Βαυαρό υπουργό Εσωτερικών

συνάντησηΣτην ανάγκη να υπάρξει, στις αρχές του επόμενου έτους, μια νέα συζήτηση στην βάση της ήδη εκπεφρασμένης δέσμευσης των εταίρων, για το θέμα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, αναφέρθηκε ο Έλληνας υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, κατά τη συνάντησή του με τον με τον Βαυαρό ομόλογο του κ. Joachim Herrmann, στη Νυρεμβέργη. Η συνάντηση έγινε ενόψει της 4ης Ελληνογερμανικής συνέλευσης που ξεκινάει σήμερα.

«Η Ελλάδα οφείλει στις επόμενες γενιές της, τη συνέχιση του μεταρρυθμιστικού έργου, ωστόσο η ρύθμιση του χρέους είναι αυτή που θα ανοίξει τον δρόμο για ανάπτυξη καθώς θα είναι το βασικό όχημα για να έρθουν νέες επενδύσεις στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης

Ο Έλληνας Υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στις παραδοσιακά καλές σχέσεις οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.  Ο Βαυαρός Υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στο πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζοντας το πλήρως ικανοποιητικό τόνισε  πως η Γερμανία παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και γνωρίζει πόσο μεγάλες είναι οι θυσίες του ελληνικού λαού. «Η επαναφορά της Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης είναι γεγονός αποφασιστικής σημασίας και η Γερμανία με την προϋπόθεση ότι θα συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις είναι αποφασισμένη να προσφέρει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια κατέληξε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλάζιες σημαίες σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων – Και επίσημα Γαλάζια Σημαία στην παραλία του Βλητέ

Γαλάζιες Σημαίες κυματίζουν σε 13 παραλίες του Δήμου Χανίων για το 2024, οι οποίες αποτελούν…

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη για τα μονοπάτια του Λυκαίου Όρους και του ποταμού Αλφειού στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης

Ευρεία Σύσκεψη συνδιοργανώνουν ο Δήμος Μεγαλόπολης και ο Σύλλογος Φίλων Παρράσιου Πάρκου για τα Μονοπάτια…

Ρεπορτάζ 17 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λυκόβρυση-Πεύκη: Με 8 νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύεται ο στόλος του Δήμου

Στην εποχή της ηλεκτροκίνησης εισέρχεται ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης. Σύντομα, θα ενισχύσει τον στόλο…