Άρθρο Localit 14 Σεπτεμβρίου, 2013

Συναυλία Αλληλεγγύης για τους αστέγους

klimakaΣε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης πραγματοποιείται, για δεύτερη χρονιά, στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της Αθήνας από την ΚΛΙΜΑΚΑ.

Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας, Oρφέας Περίδης, τα συγκροτήματα Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale καθώς και γνωστοί djs από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Red, Pepper και Μελωδία κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη τους απέναντι στους άστεγους συμπολίτες μας, θα βρίσκονται στη σκηνή του Bolivar Beach Bar σήμερα  Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21.00, σε μία δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση.

Τα 1000 πρώτα εισιτήρια θα πωληθούν προς 3 ευρώ, ενώ μετά την εξάντλησή τους θα πωλούνται προς 5 ευρώ. Η προπώληση θα γίνει στο Bolivar που βρίσκεται στην Ακτή του Ήλιου και στα καταστήματα Public. Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ».

Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ» είναι μια πρωτοβουλία του φορέα η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική προσφορά. Λειτουργεί από το 2001 παρέχοντας πολύπλευρη υποστήριξη σε αστέγους καθώς και σε άτομα ή/και οικογένειες που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος λειτουργεί το Κέντρο Στήριξης Αστέγων και ο Ξενώνας φιλοξενίας Αστέγων ενώ παράλληλη και συμπληρωματική δράση είναι το Εργαστήριο Ανακύκλωσης Χαρτιού στο οποίο απασχολούνται (με μηνιαίο εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση) φιλοξενούμενοι του Ξενώνα Αστέγων.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm

www.astegoi-klimaka.blogspot.com

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατερίνη: Την προσοχή των πολιτών για απόπειρα απάτης εφιστά ο Δήμος

Ο Δήμος Κατερίνης γνωστοποιεί, ότι τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια από επιτήδειους για απόσπαση χρηματικών…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χανιά: Αναβιώνει για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου

Το μουσικοχορευτικό δρώμενο της Παραδοσιακής Στράτας του Δήμου Χανίων αναβιώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά και…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έτοιμη η μελέτη για το rebranding της Ρόδου από τον Δήμο

Στον στρατηγικό επαναπροσδιορισμό του brand name της Ρόδου, προχωρά η νέα δημοτική αρχή με σκοπό…