Άρθρο Localit 20 Ιουλίου, 2013

Η Ναύπακτος στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «This is Greece/ Classic Destinations”

limani naupaktouΣε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία  πρόκειται  να προβληθεί η Ναύπακτος και η Βαράσοβα μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος “This is Greece / Classic Destinations”, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα 10 – 12 Ιουλίου.

Η εκπομπή “This is Greece/ Classic Destinations”, που θα αναδείξει τις φυσικές ομορφιές, τη φιλοξενία, την ιστορία και τον πολιτισμό επιλεγμένων Ελληνικών προορισμών, αναμένεται να μεταδοθεί στα ακόλουθα δίκτυα :

• Μέσα από τους 286 σταθμούς του δικτύου PBS ελεύθερης μετάδοσης θα διασφαλιστεί η προβολή του προορισμού σε δεκάδες εκατομμύρια τηλεθεατών στις ΗΠΑ.
• Μέσα από το κορυφαίο τηλεοπτικό δίκτυο SBS της Αυστραλίας η Ναυπακτία θα προσεγγίσει 7,5 εκατομμύρια περίπου Αυστραλούς με υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και δυνατότητα για ταξίδια σε διεθνείς προορισμούς.
• Μέσα από το κορυφαίο τηλεοπτικό ταξιδιωτικό δίκτυο στον κόσμο, Travel Channel, η εκπομπή θα αναδείξει τον τόπο στη Μεγάλη Βρετανία και 19 ακόμα ευρωπαϊκές αγορές προσεγγίζοντας εκατομμύρια ταξιδιώτες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Ξεκινά το έργο αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης

Το συμφωνητικό για το μεγάλο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης υπέγραψε ο δήμαρχος…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μαρούσι: Εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED στον Δήμο

Ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 19 Ιουλίου το έργο εγκατάστασης 5.500 φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED (διαφόρων…

Ρεπορτάζ 23 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Εργασίες επισκευής και συντήρησης 40 σχολικών συγκροτημάτων

Σε πλήρη  εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες συντήρησης σχολικών κτιρίων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών,…