Άρθρο Localit 25 Ιουνίου, 2013

Σέρρες: Tο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας φοράει τα καλοκαιρινά του!

ποστερ καλοκαιρι στο μουσειο 1 (2)Ξεκινούν από 1 Ιουλίου τα *Summer Green Meeting* για παιδιά ηλικίας    6-12 ετών, ενώ για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών ετοιμάστηκαν workshop.

Όσοι θα ήθελαν να συμμετέχουν στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Μουσείου παρακαλούνται  να κλείνουν ραντεβού γιατί κάθε συνάντηση θα έχει το μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων  10 άτομα. Όλα τα προγράμματα είναι δωρεάν.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 23210-99395 και 6932755008

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας περίπου 2 ωρών και καλό θα είναι να υπολογίζουν οι συνοδοί ότι μπορούν να το πραγματοποιήσουν ως εκδρομή.

 

Στόχος του Μουσείου είναι η δημιουργία *Club Νέων* κατά θεματολογία, ώστε στην πορεία του χρόνου να γίνουν οι πρεσβευτές του Μουσείου.

Οι συνοδοί μπορούν να καθίσουν στο καινούργιο χώρο εστίασης που βρίσκετε δίπλα στο Μουσείο, το οποίο έχει ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

 

Το *Καλοκαίρι στο ….Μουσείο* ξεκινά στις 1 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2012

οι θεματικές ενότητες είναι:

 

1-15 Ιουλίου  Τα έντομα της ημέρας…… σας καλούν στο πάρτι τους. Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της NASA Edu για τα έντομα

16-31 Ιουλίου  *Τι συμβαίνει στον ωκεανό* .Παρουσιάζετε η βιοποικιλότητα ..τα είδη φυτών και ζώων της θάλασσας του Jean-Michel Cousteau

1-15 Αυγούστου *O πλανήτης γη …… στην εντατική*                                Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της NASA Edu για την Κλιματική αλλαγή

16-31 Αυγούστου * Ελάτε να σώσουμε τον  Baattar την Itgel και τον Βatrakh

Την ιστορία των τελευταίων 22 Αρκούδων από την Μογγολία θα γνωρίσουν οι συμμετέχοντες και τι μπορεί να κάνει ο καθ ένας μας για να σωθούν.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος και στα τέσσερα προγράμματα η ίδια ομάδα.

 

 

Για την κάθε ενότητα θα επαναληφθεί η ενημέρωση. Και τα 4 προγράμματα είναι της NASA Edu

 

*Οι δράσεις  υποστηρίζεται από τους εθελοντές φορείς :

 

Την ευθύνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχουν  ο Όμιλος Σερρών για UNESCO, η ΠΡΑΞΙΣ η Εθελοντές 2011,το Club Νέων της UNESCO Σερρών .
Υποστηρικτές του είναι οι εθελοντές Βασιλική Παπαθανασίου, Τατιάνα Αγγελίδου, Ελένη Πισώκα, Βίκη Καψάλη Στέλλα Παπούλια , με τους νέους Θέλμα Πολούα, Ακη Μακαρά Παρμενίων Πατιά ,Ανδρέας Καμελίδη και του Ευρωπαίους εθελοντές, Jitka Bouskova Juliette Delef ,Erik Piana, Andre Castro Martinez με υποστηρικτή τον κ Κ Βαβαλέκα.

Χορηγοί επικοινωνίας Πρόοδος, www.serresparatiritis.gr,www.rodonfm.net www.aposerres.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…