Άρθρο Localit 28 Μαρτίου, 2013

Συνάντηση Σγουρού – Φούχτελ – Ρεχάγκελ

ÐÅÑÉÖÅÑÅÉÁ ÁÔÔÉÊÇÓ, Sgouros; Rehagel, FuchtelΣυνάντηση, στο πλαίσιο της βελτίωσης των ελληνογερμανικών σχέσεων είχε την Τετάρτη ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Γιάννης Σγουρός, με τον Υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ, τον πρώην Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου, Όττο Ρεχάγκελ, τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Βάδης Βουτεβέργης, Guido Wolf, και τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων Βάδης Βουτεβέργης, Roger Kehle,

Ο κ. Σγουρός καλωσορίζοντας τη Γερμανική Αντιπροσωπεία τους ευχαρίστησε για τη διάθεσής τους να συμβάλλουν στις προσπάθειες της Περιφέρειας για την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των ΕΣΠΑ, ενώ ζήτησε από τον Ότο Ρεχάγκελ να μεταφέρει  στη Γερμανία  το μήνυμα της Ελληνικής πλευράς για «δίκαιη αντιμετώπιση προκειμένου να έχουμε την δύναμη να ξεπερνάμε τις δυσκολίες».

«Οι Έλληνες ό,τι και να συμβεί θα παραμείνουν φίλοι μας» ανέφερε από την πλευρά του ο Ότο Ρεχάγκελ, ενώ ο Χ. Φούχτελ, τόνισε ότι «η παρουσία αυτής της αποστολής δείχνει ποια προθυμία, ποια δεξιότητα και σοβαρότητα υπάρχει για την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής»

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Βάδης Βουτεβέργης, επεσήμανε ότι «η Ελλάδα με τον πολιτισμό, με τη φύση, με τα αξιοθέατα, με τα ήθη και έθιμα που έχει είναι μία πηγή που προσφέρεται ουσιαστικά για μια συνεργασία, ιδιαίτερα στο επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρίκαλα: Σχολικά βοηθήματα για Γυμνάσιο – Λύκειο συγκεντρώνει ο Δήμος

Σχολικά βοηθήματα για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου συγκεντρώνει ο Δήμος Τρικκαίων. Στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κόνιτσα: Έκκληση για περιορισμό κατανάλωσης νερού από την Υπηρεσία Ύδρευσης

Να χρησιμοποιούν το νερό κατά προτεραιότητα για οικιακή χρήση και όχι για άλλες ανάγκες, (πότισμα,…

Ρεπορτάζ 05 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δ. Ωραιοκάστρου: Συνεχίζεται το πρόγραμμα του «RemoteCare» για δωρεάν εξετάσεις από1 έως 31/7

Συνεχίζεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου το πρόγραμμα επισκέψεων του «RemoteCare», του οχήματος μεταφοράς ιατρικού προσωπικού…