Άρθρο Localit 23 Ιανουαρίου, 2013

Οκτώ «μνηστήρες» για το εργοστάσιο απορριμμάτων στο Γραμματικό

εργοστάσια απορριμμάτωνΜε τη συμμετοχή συνολικά οκτώ διαγωνιζομένων είτε μεμονωμένα, είτε σε κοινοπρακτικά σχήματα, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων Βορειοανατολικής Αττικής (Γραμματικό) με ΣΔΙΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης των Απορριμμάτων.  Αύριο Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί για την κατασκευή των εργοστασίων επεξεργασίας απορριμμάτων της Νοτιοανατολικής Αττικής (Κερατέα) και ακολουθούν στις 29/1 και 5/2 για  τη Δυτική Αττική (Λιόσια και Φυλή αντίστοιχα).

Στη φάση αυτή κατατέθηκαν μόνο τα δικαιολογητικά συμμετοχής στο διαγωνισμό και θα ακολουθήσει η β’ φάση με τη διενέργεια του Ανταγωνιστικού Διαλόγου και, τέλος, η κατάθεση δεσμευτικών οικονομικών προσφορών.

Οι εταιρίες που υπέβαλαν πρόταση είναι οι :

Ένωση Εταιρειών ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΕ-ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ

Ένωση Προσώπων ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ – ΔΕΗ ΑΕ

Ένωση Εταιρειών J&P ΑΒΑΞ ΑΕ- ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΕ

Ένωση Εταιρειών ARCHIRODON GROUP NV-INTRAKAT AE – ENVITEC AE

Εταιρεία NOVAERA HELLAS AE

Ένωση Προσώπων ΜΕΤΚΑ ΑΕ – Χρ. Δ. Κωνσταντινίδης ΑΕ

Ένωση Προσώπων ΕΡΕΤΒΟ ΑΕ – ΔΟΜΟΣΠΟΡΤ ΑΕ – ΕΓΝΩΝ ΑΤΕ και

Εταιρεία ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΕ

 Για το εργοστάσιο στο Γραμματικό η ετήσια ποσότητα των προς διαχείριση αστικών στερεών αποβλήτων εκτιμάται κατά μέγιστο σε 127.500 τόνους και η συνολική χρονική διάρκεια της σύμβασης Σύμπραξης έχει ενδεικτικά εκτιμηθεί σε είκοσι επτά έτη από την υπογραφή της. Η αναθέτουσα αρχή θα συμμετέχει στη χρηματοδότηση του κόστους κατασκευής, με την καταβολή ποσού που θα ανέρχεται ποσοστιαία από 40% έως και 60% της κατασκευαστικής αξίας του Έργου, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, και το οποίο θα προέρχεται από κοινοτική ή/ και εθνική χρηματοδότηση, ενώ δεν προκρίνει τη χρήση συγκεκριμένης τεχνολογίας επεξεργασίας.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…

Ρεπορτάζ 05 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυστύχημα στο λούνα παρκ: Έρευνα για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών υπαλλήλων

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά αιρετών και δημοτικών…