Άρθρο Localit 26 Ιουλίου, 2012

Ανακοινώθηκαν οι γενικοί γραμματείς των 7 Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Δόθηκε στη δημοσιότητα η λίστα με τους νέους γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας. Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης μοιράστηκαν με ποσόστωση τις επτά θέσεις, ήτοι  4 από τη ΝΔ, 2 από το ΠΑΣΟΚ και 1 από τη ΔΗΜΑΡ. Από τους επτά  νέους γενικούς γραμματείς τοποθετούνται πέντε νέα πρόσωπα, ένας εξ αυτών παραμένει στη θέση του και ένας μετακινείται.

Συγκεκριμένα από τη ΝΔ τοποθετούνται:

Στην Αττική γενικός γραμματέας αναλαμβάνει ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω Δημήτρης Καλογερόπουλος στη θέση του Ηλία Λιακόπουλου.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου τοποθετείται ο πρώην ευρωβουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ στην Α΄ Αθήνας Μανώλης Αγγελάκας, στη θέση του Τ. Αποστολόπουλου.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου η Χριστιάνα Καλογήρου πρώην βουλευτής Λέσβου στη θέση του Φώτη Χατζημιχάλη.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης τοποθετείται ο Γιώργος Δεικτάκης,  ο οποίος δεν εξελέγη λόγω της τοποθέτησης του Λευτέρη Αυγενάκη σε εκλόγιμη θέση.

Από το ΠΑΣΟΚ τοποθετούνται:

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας παραμένει στη θέση της  Καλιόπη Γερακούδη, υπάλληλος ΤΕΙ Καβάλας.

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας –Θράκης τοποθετήθηκε ο Αθανάσιος Καρούντζος, ο οποιός έως τώρα υπηρετούσε στην αντίστοιχη θέση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Κρήτης, αντικαθιστώντας τον Θύμιο Σώκο.

Τέλος, από τη ΔΗΜΑΡ:

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας τοποθετήθηκε ο Ηλίας Θεοδωρίδης, πρώην βουλευτής Πέλλας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος εντάχθηκε στη ΔΗΜΑΡ και δεν εξελέγη βουλευτής.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 13 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας εκπονεί ο Δήμος Χαλκιδέων

Στην εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π) προχωρά  ο Δήμος Χαλκιδέων, με στόχο την εξασφάλιση προσβασιμότητας…

Ρεπορτάζ 13 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα: Το «Νέο Περιβάλλον» Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πειραιά

Ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της ασφάλειας και της προστασίας των δημοτών, διοργανώνει…

Ρεπορτάζ 13 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά ψηφιακού μετασχηματισμού ο Δήμος Κορινθίων

Την ένταξη και χρηματοδότηση του έργου που αφορά σε δράσεις ψηφιακού μετασχηματισμού, ανακοίνωσε ο Δήμος…