Άρθρο Localit 17 Ιανουαρίου, 2018

723 ευρώ θα δώσει ο ΕΔΣΝΑ σε κάθε εργαζόμενο, επειδή δεν τους είχε χορηγηθεί γάλα τα έτη 2010-11

Με πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), έγινε δεκτό το αίτημα 117 μόνιμων υπαλλήλων του για την αποζημίωσή τους σε χρήμα, επειδή δεν τους είχε χορηγηθεί γάλα από τον Σύνδεσμο (παρά το ότι ήταν υποχρεωμένος) κατά τα έτη 2010 και 2011.

Η διοίκηση του ΕΔΣΝΑ που «θέτει πάντα στο επίκεντρο το ανθρώπινο προσωπικό του συνδέσμου, του οποίου σέβεται τα δικαιώματα» όπως σημειώνει σε σχετική της ανακοίνωση, και λαμβάνοντας υπόψη την γνωμοδότηση του νομικού συνεργάτη του, έκανε αποδεκτή την πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ του ΕΔΣΝΑ και των εργαζομένων.

Συγκεκριμένα η συμφωνία προβλέπει ότι ο ΕΔΣΝΑ θα καταβάλει το ποσό των 723,25 ευρώ για κάθε εργαζόμενο, ενώ οι εργαζόμενοι θα παραιτηθούν από το υπόλοιπο κεφάλαιο, τους τόκους υπερημερίας και την δικαστική δαπάνη, άμα τη εξοφλήσει τους. Μετά την καταβολή θα υποβληθεί και δικόγραφο παραίτησης από τις αγωγές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 10 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9ο Συνέδριο Ηλεκτροκίνησης (9th EcoMobility Conference) στις 28 Ιανουάριου 2026, το…

Ρεπορτάζ 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γαλλική Σκάλα Λαυρίου: Με χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο η αποκατάσταση

Εξασφαλίστηκε Χρηματοδότηση για την αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας Μεταλλείων Λαυρίου – Σημαντικό βήμα ανάδειξης της…

Ενδιαφέρουν 05 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Εκδήλωση για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από παιδιά και εφήβους

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διαδίκτυο, Παιδιά και Έφηβοι: Η λεπτή γραμμή ανάμεσα…