Άρθρο Localit 10 Μαΐου, 2024

Στο Λαιμό Πρεσπών από σήμερα οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Στο Λαιμό Πρεσπών, βρίσκεται για 3η φορά, το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Κινητών Ιατρικών Μονάδων (ΚΙΜ) στο πλαίσιο διεξαγωγής του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας. Τα ιατρεία θα διεξαχθούν  από σήμερα Παρασκευή 10 έως την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, από τις 9:00 έως τις  17:00, στο Γυμνάσιο Λαιμού .

Οι ιατρικές ειδικότητες που θα πλαισιώνουν την ομάδα των ΚΙΜ στο Λαιμό Πρεσπών θα είναι: ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ | ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ | ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ | ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ | ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ| ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ | ΩΡΛ | ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ | ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΟΣ| ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ.

Το έργο των ΚΙΜ υποστηρίζουν διαδικτυακά: ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ |  ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ – ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Το πρόγραμμα υλοποιείται από την “Αναγέννηση και Πρόοδος” σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι ΚΙΜ έχουν πραγματοποιήσει από το 2014, 169 αποστολές σε απομακρυσμένες περιοχές της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδα.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…