Άρθρο Localit 03 Ιανουαρίου, 2019

3,24 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης στον δήμο Λαυρεωτικής

Με χρηματοδότηση της περιφέρειας Αττικής υλοποιείται ένα σημαντικό έργο ύδρευσης στο δήμο Λαυρεωτικής, προϋπολογισμού 3,24 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, η περιφέρεια Αττικής και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης, Αποχέτευσης και Τηλεθέρμανσης Λαυρεωτικής υπέγραψαν προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των οικισμών Αγίου Γεωργίου και Αρί, με συνολικό μήκος νέων δικτύων 9.663 μέτρων, καθώς και την αντικατάσταση τμημάτων του δικτύου διανομής της πόλης της Κερατέας συνολικού μήκους 9.631 μέτρων.

Στόχος των παρεμβάσεων είναι η διασφάλιση αδιάλειπτης παροχής καλής ποιότητας νερού στους εξυπηρετούμενους οικισμούς με την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτύου διανομής, δεδομένου ότι το υφιστάμενο σύστημα υδροδότησης είναι ανεπαρκές και πεπαλαιωμένο με αποτέλεσμα να παρουσιάζει συχνές βλάβες.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 04 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Αιγές 2025: Ημερίδα της ΚΕΔΕ για τα τοπόσημα – σημείο αναφοράς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή θεσμικών εκπροσώπων, ειδικών επιστημόνων, αλλά και πλήθους στελεχών…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 04 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη: Ισχυρή Παρουσία στη ΔΕΘ και Συνεδρίαση του ΔΣ

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) δίνει δυναμικό παρών στη Θεσσαλονίκη, με ισχυρό αποτύπωμα τόσο…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημερίδα της ΚΕΔΕ στις Αιγές για «Το Τοπόσημο ως συντελεστής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών»