Άρθρο Localit 02 Ιανουαρίου, 2024

Ηράκλειο: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης – παραλαβής μεταξύ Βασίλη Λαμπρινού – Αλέξη Καλοκαιρινού

Νωρίς το πρωί της Τρίτης 2 Ιανουαρίου 2024, ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης παραλαβής στο δήμο Ηρακλείου, μεταξύ του πρώην και του νέου Δημάρχου, Βασίλη Λαμπρινού και Αλέξη Καλοκαιρινού αντίστοιχα.

Ο Βασίλης Λαμπρινός υποδέχθηκε τον Αλέξη Καλοκαιρινό στο γραφείο του δημάρχου ευχόμενός του κάθε επιτυχία στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής, με τον Αλέξη Καλοκαιρινό να αντεύχεται υγεία και καλή συνέχεια, αλλά και να τον ευχαριστεί για την συνεργασία και την ενημέρωση που του παρείχε καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα.

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός ξεκίνησε από την Οικονομική Υπηρεσία σειρά συναντήσεων εργασίας με υπηρεσιακά και αιρετά στελέχη του Δήμου, με την ατζέντα να περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα θέματα.

Θέλουμε μια Πόλη και μια κοινωνία με λιγότερη ανισότητα, με περισσότερη συνοχή, με οικονομική ανάπτυξη σύμφωνα με τις δυνατότητές της

Χθες κατά την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, κατά τον  χαιρετισμό του ανέφερε: «Υποδεχόμαστε το 2024 όλοι μαζί, έχοντας μέσα μας τις ελπίδες και τις ανησυχίες, τις έγνοιες και τις προσδοκίες. Γνωρίζω ότι υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τη νέα Δημοτική Αρχή. Αυτό είναι κάτι του οποίου έχουμε συνείδηση. Θα δουλέψουμε σκληρά και συγκροτημένα, με αφοσίωση στην Πόλη και τους ανθρώπους της. Το Ηράκλειο έχει πολλές δυνατότητες αλλά και μεγάλα προβλήματα. Είναι μια άνιση Πόλη και πάνω σε αυτή τη βάση θα πρέπει να εργαστούμε, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να διορθώσουμε τα δομικά της προβλήματα. Μας περιμένει λοιπόν πάρα πολύ δουλειά για το καλό της ανοικτής μας Πόλης, δηλαδή, για όλο τον Δήμο, όλους τους κατοίκους του Ηρακλείου. Θα είναι δουλειά συνεργατική, συλλογική, από την οποία κανείς δεν θα αποκλειστεί και στην οποία θέλουμε την ενεργό συμμετοχή των Δημοτών. Θα χρειαστεί να είμαστε διεκδικητικοί και πάρα πολύ ενεργητικοί. Η διεκδίκηση είναι ένα καταστατικό στοιχείο στις μέρες μας και θα έλεγα ότι είναι μια απόλυτη επιταγή για τον Δήμο Ηρακλείου.

Θέλουμε μια Πόλη και μια κοινωνία με λιγότερη ανισότητα, με περισσότερη συνοχή, με οικονομική ανάπτυξη σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Το Ηράκλειο βρίσκεται μπροστά σε πολλές προκλήσεις τις οποίες πρέπει να μετατρέψει σε ευκαιρίες. Είμαστε εδώ, ξεκινάμε, σήμερα είναι ακόμα μέρα των λόγων, από αύριο θα είναι η μέρα της πράξης. Των έργων. Από το αποτέλεσμα θα κριθούμε. Ελάτε να προσπαθήσουμε για την Πόλη μας όλοι μαζί. Ελάτε να πάμε το Ηράκλειο μπροστά.»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αλέξης Καλοκαιρινός στον απελθόντα Δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό, τονίζοντας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη Λαμπρινό που αφιερώθηκε στο έργο του Δημάρχου για εννέα ολόκληρα χρόνια. Να του ευχηθώ και για την ονομαστική του εορτή. Να ευχηθούμε, νομίζω ότι εύχομαι εκ μέρους όλων, κάθε καλό για την συνέχεια. Βασίλη Λαμπρινέ, η Πόλη σε ευχαριστεί.».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μέλος της «Ορεινής Συμμαχίας» του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων ο Δήμος Ελασσόνας

Την ένταξή του ως μέλους στην Ορεινή Συμμαχία (Mountain Partnership) του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων και…

Ενδιαφέρουν 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζίτσας: Μια μοναδική μουσική βραδιά με τον λαουτίστα Βασίλη Κώστα και τον δεξιοτέχνη της πολίτικης λύρας Σωκράτη Σινόπουλο

Δύο από τους σημαντικότερους και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες μουσικούς και συνθέτες, ο Σωκράτης Σινόπουλος και…

Ενδιαφέρουν 24 Ιουλίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων και Περιφέρεια Δ. Ελλάδας «συμμαχούν» για την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών

Τα θεμέλια για μια δυναμική συνεργασία ανάμεσα στην Αναπτυξιακή Αθήνας του Δήμου Αθηναίων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μπήκαν…