Άρθρο Localit 12 Ιουνίου, 2023

300 μοτοσικλετιστές στην πανευρωπαϊκή συνάντηση Africa Twin στο Αίγιο

Με τη συμμετοχή τουλάχιστον 300 μοτοσικλετιστών του Africa Twin Club ολοκληρώθηκε στην Αιγιάλεια η πανευρωπαϊκή συνάντηση των μελών του, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 30 ετών από την ίδρυση του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αιγιάλεια από τις 8 έως τις 11 Ιουνίου με τη συμμετοχή μοτοσικλετιστών απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό  από χώρες όπως Γαλλία, Ρουμανία, Ουκρανία, Ουγγαρία, Τσεχία, Γερμανία, Βουλγαρία, Ιταλία και Μαλαισία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το Africa Twin Club Hellas, με την συνεργασία της Παναιγιάλειας Λέσχης Μοτοσυκλέτας (ΠΑ.ΛΕ.ΜΟΤ) και την οικονομική και υλικοτεχνική συνδρομή της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιείχε ημερήσιες εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς ενώ πραγματοποιήθηκαν συναυλίες, κινηματογραφική προβολή και περιηγήσεις στην Αιγιάλεια.

Η κύρια εκδήλωση της πανευρωπαϊκής συνάντησης πραγματοποιήθηκε στο Λιμάνι του Αιγίου στη θέση Φάρος με συναυλία ροκ μουσικής από τους Seven Eleven το βράδυ του Σαββάτου 10 Ιουνίου. Το εντυπωσιακό θέαμα των δεκάδων μοτοσυκλετών να γεμίζουν την παραλιακή ζώνη του Αιγίου, με τα στημένα περίπτερα των διοργανωτών, προσέλκυσε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων φίλων της μοτοσυκλέτας και όχι μόνο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο αντιδήμαρχος τουριστικής ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Μαρία Τσουκαλά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 21 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αγίου Δημητρίου: Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα δωρεάν θαλάσσια μπάνια 2024

Πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς δημοτών-κατοίκων στην Πλαζ Γλυφάδας, για θαλάσσια μπάνια, κατά την περίοδο Ιουλίου –…

Με μια ματιά 19 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στον δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο δήμος Ηρακλείου Αττικής τιμά και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με αφιέρωμα σε ένα…

Με μια ματιά 18 Ιουνίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην περιφέρεια Κρήτης το βραβείο καλύτερης αναρτημένης εργασίας στο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας

Το πρώτο πανελλήνιο βραβείο για την επιστημονική μελέτη που αφορά την εντομολογική επιτήρηση των πληθυσμών…