Άρθρο Localit 05 Οκτωβρίου, 2022

Πρόταση για ένταξη έργων ψηφιοποίησης της ύδρευσης στο Ταμείο Ανάκαμψης από τη ΔΕΥΑ Χαλκίδας

Πρόταση προς χρηματοδότηση για την προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακών υδρομετρητών, τον έλεγχο διαρροών εσωτερικών δικτύων ύδρευσης της Χαλκίδας υπέβαλε στο Ταμείο Ανάκαμψης Χαλκίδας και συγκεκριμένα στην πρόσκληση ΤΑ-01 του Ταμείου Ανάκαμψης του ΥΠΕΝ η ΔΕΥΑ Χαλκίδας.

Ειδικότερα η  συγκεκριμένη πρόταση αφορά στην εγκατάσταση κεντρικού συστήματος, μέσω του οποίου, η  ΔΕΥΑΧ θα παρακολουθεί συνεχώς τα εσωτερικά δίκτυα ύδρευσης, θα συλλέγει και θα αποθηκεύει δεδομένα και θα ελέγχει για τυχόν διαρροές στο δίκτυο διανομής πόσιμου νερού. Θα εγκατασταθούν 12.000 ψηφιακοί υδρομετρητές καταναλωτών (Τοπικοί Σταθμοί Ελέγχου Κατανάλωσης) σε σημεία της πόλης,  με δυνατότητα ασύρματης μετάδοσης, μέσω τον οποίων θα καταγράφεται το σύνολο του παραγόμενου και διατιθέμενου νερού και θα επιτρέπεται ο άμεσος έλεγχος βασικών ποιοτικών χαρακτηριστικών.

Για τη λειτουργία του συστήματος θα γίνει προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ειδικού λογισμικού, εξοπλισμού επικοινωνιών (αναμεταδότες, κεραίες) και συστήματος τηλεμέτρησης και διαχείρισης των Τοπικών Σταθμών Ελέγχου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 21 Μαρτίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χίος: Εργαστήριο εργασιακής συμβουλευτικής για γυναίκες πρόσφυγες

Εργαστήριο εργασιακής συμβουλευτικής με θέμα «Αναζητώντας εργασία» υλοποίησε το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Χίου…

Με μια ματιά 21 Μαρτίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεργασία ΤΑΙΠΕΔ και ΤΕΕ για την ασφαλέστερη λειτουργία του ΟΑΚΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο εντεταλμένος σύμβουλος και επικεφαλής της Μονάδας Συμβάσεων Στρατηγικής Σημασίας του ΤΑΙΠΕΔ,…

Με μια ματιά 21 Μαρτίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με κινητοποιήσεις διεκδικούν λύσεις οι πλημμυροπαθείς κάτοικοι του Βλοχού Καρδίτσας

Με κινητοποιήσεις διεκδικούν πλέον οι κάτοικοι του  Βλοχού Καρδίτσας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μετά…