Άρθρο Localit 08 Φεβρουαρίου, 2024

Ξεκινούν έργα συντήρησης στα σχολεία του δήμου Αγρινίου  ύψους 700.000 ευρώ

Εκτεταμένες παρεμβάσεις  συντήρησης στα σχολικά κτίρια προωθεί ο δήμος Αγρινίου  μετά την υπογραφή σύμβασης  «Συντηρήσεις, αντικαταστάσεις στεγών, μονώσεων, αντικεραυνική προστασία και λοιπές εργασίες σε σχολικά συγκροτήματα του δήμου Αγρινίου».

Το έργο προϋπολογισμού 700.000 ευρώ περιλαμβάνει  εργασίες αναβάθμισης των σχολείων  με στόχο την ανακαίνιση των υποδομών και τη  βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης.

«Δημιουργούμε ακόμη ασφαλέστερες συνθήκες για την καθημερινότητα των παιδιών μας.  Οι ανάγκες των σχολικών συγκροτημάτων δεν σταματούν όπως δεν σταματά και η δική μας προσπάθεια να προσφέρουμε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ένα ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον», ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 02 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Κέρκυρα τιμώμενη πόλη στις «Εορτές Εξόδου» 2026 στο Μεσολόγγι

Τιμώμενη πόλη στις φετινές «Εορτές Εξόδου» στο Μεσολόγγι είναι η Κέρκυρα, στο πλαίσιο των επετειακών…

Με μια ματιά 23 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Σε δημόσια διαβούλευση το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας

Σε δημόσια διαβούλευση θέτει ο Δήμος Κοζάνης το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.), καλώντας πολίτες και…

Με μια ματιά 20 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμαρχος Κοζάνης: Συγχαρητήρια στον Πάρι Κουκουλόπουλο για την εκλογή του ως Αντιπροέδρου της Βουλής

Γιάννης Κοκκαλιάρης: «Μεγάλη επιτυχία για την Κοζάνη η εκλογή Κουκουλόπουλου» Συγχαρητήριο μήνυμα για την εκλογή…