Άρθρο Localit 25 Ιανουαρίου, 2024

Ξεκινά η ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου

Άμεσα ξεκινούν οι οικοδομικές εργασίες, για την ανέγερση του 2ου Κλειστού Γηπέδου Αλίμου, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, την περασμένη Τρίτη 23 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε, ο Δήμος της πόλης. Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν 18 μήνες μέχρι την πλήρη αποπεράτωση του έργου.

Παράλληλα, ο Δήμος υπενθυμίζει ότι, η σύμβαση για την «Ανέγερση Κλειστού Γυμναστηρίου», συνολικού ύψους 5.099.177 € είναι πλέον υπογεγραμμένη,  και έχει εγκριθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Όπως σημειώνει επίσης, εκτός από τον κυρίως αγωνιστικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου, θα υπάρχει και ένας όροφος (ισόγειος από την πλευρά της οδού Ικαρίας), με επιπλέον χώρους προπόνησης αλλά και υπόγειο γκαράζ για την εξυπηρέτηση αθλητών και κοινού.

«Χρειάστηκαν πολλά χρόνια προσπαθειών, μελετών, ετοιμασίας φακέλων, εγκρίσεων, αδειών, διεκδικήσεων χρηματοδότησης και πολλών πολλών ακόμα, μέχρι να υπάρξει το αποτέλεσμα αυτό που γέμισε τη Δημοτική αρχή με μεγάλη χαρά και περηφάνια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι εργάστηκαν για τον συγκεκριμένο στόχο και στο αρμόδιο υπουργείο για το έργο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο καλύπτει εξ’ ολοκλήρου τη δαπάνη του.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 24 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένταξη τριών σχολείων του δήμου Βύρωνα στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου»

Την ένταξη τριών σχολείων στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» ανακοίνωσε ο δήμος Βύρωνα, αρχίζοντας από το…

Ενδιαφέρουν 24 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναβολή όλων των εκδηλώσεων της 28ης Φεβρουαρίου στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Αναβάλλονται και δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 28/2, ημέρα…

Ενδιαφέρουν 24 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για απασχόληση 1.000 ανέργων με αναπηρία σε δήμους και επιδότηση 75%

Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για δήμους που ενδιαφέρονται να προσλάβουν ανέργους με αναπηρία, μέσω της…