Άρθρο Localit 19 Ιανουαρίου, 2024

Βριλήσσια: Βιβλία για το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων συλλέγει ο Δήμος

Βιβλία σε καλή κατάσταση, συγκεντρώνει η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας του Δήμου Βριλησσίων, θέλοντας να ενισχύσει το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων.

Πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι έκλεψαν περίπου 8.000 βιβλία από το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα σε μια δομή που συντηρεί συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, υπενθυμίζει στους πολίτες Βριλησσίων, και τους καλεί να προσφέρουν βιβλία που αφορούν στην ελληνική και ξενόγλωσση λογοτεχνία, την εκπαίδευση, το θέατρο, τον πολιτισμό, την ποίηση κ.ά.

Η συγκέντρωση των βιβλίων θα γίνεται στον χώρο της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πρωτοβάθμιας Υγείας στη Λ. Πεντέλης 62, Βριλήσσια από Δευτέρα 22  έως Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024, από τις 10:00 έως 13:00.

Τα βιβλία θα παραδοθούν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων στην οδό Πειραιώς 132.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 16 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρότυπο σύστημα υπολογισμού τελών καθαριότητας και φωτισμού από τον δήμο Ρόδου

Ο υπολογισμός των δημοτικών τελών γίνεται βάσει της ρυπαντικής επιβάρυνσης κάθε επαγγελματικής δραστηριότητας Ο δήμος…

Ενδιαφέρουν 16 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΑΔΕ: Επικαιροποιείται ο κατάλογος αποζημιώσεων, επιδομάτων, ασφαλίστρων που δεν συνυπολογίζονται στον φόρο εισοδήματος

Αφορά μισθωτούς και συνταξιούχους Επικαιροποιείται με εγκύκλιο της ΑΑΔΕ και προσαρμόζεται στις προβλέψεις του νόμου…

Ενδιαφέρουν 15 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Σύσταση task force για την ανάδειξη και προστασία του ιστορικού κέντρου

Προτεραιότητα η περιοχή της Πλάκας – Ίδρυση Γραφείου για τα παράπονα των πολιτών Χ. Δούκας: «Είναι…