Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2019

Βόλος: Εορταστικές εκδηλώσεις και φωταγώγηση της πόλης- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο από το απόγευμα

 Κλειστό θα είναι σήμερα το απόγευμα, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, το εμπορικό κέντρο του Βόλου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φωταγώγησης της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

    Η ισχύς του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου, θα ισχύσει από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

   Η απαγόρευση στην κίνηση των αυτοκινήτων θα ισχύσει για το κέντρο και περικλείεται από την παραλιακή λεωφόρο Αργοναυτών, την Ιωάννου Καρτάλη, την Αλεξάνδρας και την Ξενοφώντος, ενώ η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων θα διεξάγεται περιμετρικά από τη λεωφόρο Αναλήψεως.

    Στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου θα εμφανιστούν και θα ερμηνεύσουν επιτυχίες τους η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας με τις “Μέλισσες” και ταυτόχρονα θα ανάψει ο περίφημος “μπλε ουρανός”, το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δένδρο της χώρας, και θα ανοίξουν τις πύλες τους το χωριό του Αη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και το “Πάρκο των Δεινοσαύρων” στην πλατεία Πανεπιστημίου.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στη ΔΕΘ: Η Αυτοδιοίκηση στην Πρώτη Γραμμή – Χτίζουμε την Ελλάδα του 2035 με Ισχυρή Συμμαχία Ευθύνης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 06 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δυναμικό μήνυμα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη

Λάζαρος Κυρίζογλου: Διάλογος, επιμονή και συνέπεια – αυτή είναι η δύναμη της ΚΕΔΕ. Με σαφές…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 04 Σεπτεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Αιγές 2025: Ημερίδα της ΚΕΔΕ για τα τοπόσημα – σημείο αναφοράς για την Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Με απόλυτη επιτυχία και με τη συμμετοχή θεσμικών εκπροσώπων, ειδικών επιστημόνων, αλλά και πλήθους στελεχών…