Άρθρο Localit 21 Μαρτίου, 2023

Βιωματικές ημερίδες για τους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ από την περιφέρεια Κρήτης και τον δήμο Αμαρίου

Με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων στις τέχνες της μαγειρικής και αρτοποιίας πραγματοποιήθηκαν στο δήμο Αμαρίου στο Ρέθυμνο δύο βιωματικές ημερίδες που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με το τμήμα Διοίκησης και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Αμαρίου.

Τις βιωματικές ημερίδες παρακολούθησαν οι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ, δημότες του δήμου Αμαρίου, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αποστόλων, δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάλληλοι του δήμου Αμαρίου και εργαζόμενοι των δομών «Βοήθεια στο σπίτι», ώστε να μάθουν την ορθή χρήση των προϊόντων του προγράμματος για τους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων μαγειρικής και αρτοποιίας.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο του δήμου Αμαρίου για θέματα Υγείας και Πρόνοιας Μανώλη Ψαρουδάκη, «ο δήμος, αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που έχει στη διάθεση του, για την προώθηση θεμάτων που σχετίζονται με την υγεία και την πρόνοια», παράλληλα με τις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές δράσεις, καθώς και στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και προληπτικής ιατρικής που πραγματοποιεί ή υποστηρίζει η δημοτική αρχή.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Οι βασικοί άξονες του προγραμματισμού για το 2026

Τους βασικούς στόχους και τις προτεραιότητες του για το 2026 παρουσιάζει ο Δήμος Νισύρου. Στο…

Ενδιαφέρουν 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κακοκαιρία και αποκατάσταση ζημιών: Αυτοψίες και αποζημιώσεις σε συνεργασία με τους Δήμους

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για…

Ενδιαφέρουν 08 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για ασφαλείς και ανθεκτικούς Δήμους στην Κεντρική Μακεδονία

Με πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με τον Δήμος Ωραιοκάστρου, την…