Άρθρο Localit 26 Ιανουαρίου, 2018

Τρία εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο Δήμο Φυλής

Την ενεργειακή αναβάθμιση του αστικού ηλεκτροφωτισμού και ηλεκτροφωτισμού των δημοτικών κτιρίων αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο, κατόπιν σχετικής εισήγησης του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου.

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού περίπου τριών εκατ. ευρώ, το όποιο θα υλοποιηθεί με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και θα δημοπρατηθεί από το Δήμο Φυλής. Στόχος είναι με την ολοκλήρωσή του να παρέχει περισσότερο, ποιοτικότερο και φτηνότερο φωτισμό, στις δημοτικές ενότητες Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής.

Επίσης ο κ. Βασιλείου με ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ιδιαίτερα θετική την εξέλιξη της συνάντησης που είχε με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και το προεδρείο του Πανελευσινιακού, για «την αναβάθμιση του αθλητικού αγωνιστικού επιπέδου» της Ελευσίνας. Πρόκειται για την αποδοχή από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, του αιτήματος για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του βοηθητικού γηπέδου του Πανελευσινιακού, γεγονός το οποίο, όπως επισημαίνει ο αντιπεριφερειάρχης, δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που συνδέεται πρώτα και κύρια με την υγεία των ποδοσφαιριστών, ενώ προσφέρει νέα δυναμική και προοπτικές στην ομάδα.

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή ΤΑ 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τρεις ευρωπαϊκές πόλεις δείχνουν τον δρόμο για την απανθρακοποίηση της θέρμανσης

Διαδικτυακό σεμινάριο με τους τρεις νικητές του Βραβείου του Συμφώνου των Δημάρχων της ΕΕ για…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά η ενεργειακή μετάβαση των σχολείων και των δημοτικών κτιρίων της Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την Enaon EDA – Ελληνική Εταιρεία Διανομής…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη προσωπικού στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε (5) ατόμων, στο πλαίσιο…