Άρθρο Localit 13 Ιουνίου, 2024

Τοποθετήθηκε το Seatrac στο Παράλιο Άστρος

Τοποθετήθηκε για ακόμα μια χρονιά από τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το αυτόνομο σύστημα εισόδου – εξόδου Seatrac για εύκολη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα, στη θάλασσα. Το Seatrac βρίσκεται στην παραλία Καλλιστώ, μαζί με αποδυτήρια για ΑμεΑ και ντους.

Παράλληλα όπως τονίζει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας, Γ. Καμπύλης, ο Δήμος έχει υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης για τοποθέτηση συστημάτων αυτόνομης πρόσβασης, σε τέσσερις ακόμη παραλίες του.

«Για μία ακόμη χρονιά, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των συμπολιτών μας, αλλά και των επισκεπτών, φροντίσαμε για την έγκαιρη τοποθέτηση του Seatrac στο Παράλιο Άστρος. Παράλληλα, στοχεύοντας σε υποδομές φιλικές σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα, έχουμε υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης για την τοποθέτηση τεσσάρων συστημάτων αυτόνομης πρόσβασης σε τέσσερις παραλίες του Δήμου. Με σεβασμό στις ανάγκες των συνανθρώπων μας συνεχίζουμε τις ενέργειες υποστήριξης», ανέφερε ο κ. Καμπύλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 26 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Σκύδρας: «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» με συλλογή τροφίμων

Δράση αλληλεγγύης με τίτλο «Πασχαλινό τραπέζι για όλους» υλοποιεί και φέτος ο Δήμος Σκύδρας, ενόψει…

Ενδιαφέρουν 23 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στους Δελφούς ο Υπουργός Αθλητισμού για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων

Επίσκεψη στον Δήμο Δελφών πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026 ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης,…

Ενδιαφέρουν 18 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κανείς μόνος σε ώρα ανάγκης: Μητρώο ευάλωτων πολιτών στον Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμος Λαμιέων προχωρά σε επικαιροποίηση του Ειδικού Μητρώου προληπτικής απομάκρυνσης ευάλωτων πολιτών, καλώντας τους…