Άρθρο Localit 02 Ιουλίου, 2020

Τηλεδιάσκεψη για το Κέντρο Εθελοντισμού της Περιφέρειας Κρήτης

Τηλεδιάσκεψη, στο πλαίσιο σύστασης του «Κέντρου Εθελοντισμού της Περιφέρειας Κρήτης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε συνέργεια με την ΕΕ και τον ΟΗΕ», πραγματοποιήθηκε χθες υπό την προεδρία της Εντεταλμένης Συμβούλου Εθελοντισμού και διασύνδεσης της Περιφέρειας  Γεωργίας Μηλάκη, με φορείς και οργανώσεις και Τουρισμού της Π.Ε. Ηρακλείου και  τη συμμετοχή εκπροσώπων από τους Δήμους Χανίων, Καντάνου Σελίνου, Κισάμου, Αμαρίου, Πλατανιά, Μαλεβιζίου, Αγίου Νικολάου και Ρεθύμνου.

Κατά τη συζήτηση υπήρξε ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου των φορέων εθελοντισμού και της Τράπεζας εθελοντικών δράσεων και έργων καθώς και οι διαπιστωμένες αναγκαιότητες σε επίπεδο δήμων και Περιφέρειας.

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Γεωργία Μηλάκη, τόνισε μεταξύ άλλων πως «στην Περιφέρεια Κρήτης, αποτελεί ηθική και ουσιαστική δέσμευσή μας να ενθαρρύνουμε τον εθελοντισμό και να στηρίξουμε τις εθελοντικές οργανώσεις και τις εθελοντικές δράσεις, ενώ είμαστε υπερήφανοι που τούτο αποτυπώνεται καθημερινά σε όλους τους τομείς ανάπτυξης μας, αντανακλώντας τον χαρακτήρα της κοινωνίας της Κρήτης, τον χαρακτήρα της πολιτικής μας και την ισχυρή σχέση αλληλεγγύης και εμπιστοσύνης, στην οποία σκοπεύουμε να επενδύσουμε περαιτέρω».

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τήνου: Δομή κοινωνικής κατοικίας για στέγαση δημοσίων λειτουργών

Σημαντική χρηματοδότηση ύψους 2,93 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Τήνου για την επανάχρηση του ακινήτου…