Άρθρο Localit 14 Αυγούστου, 2020

Θεσσαλία: 1,8 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση οδικού δικτύου στο τμήμα Ζαγορά-Χορευτό

Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου στο τμήμα Ζαγορά-Χορευτό προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ήδη υπεγράφη η σχετική  σύμβαση κατασκευής του έργου   υπέγραψε την έργου συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000 ευρώ με ΦΠΑ από τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό.

Αντικείμενο του  έργου αποτελεί η αποκατάσταση των συνθηκών ευστάθειας στο οδικό δίκτυο του Πηλίου που προέκυψε μετά τις έντονες και παρατεταμένες βροχοπτώσεις των μηνών Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου.

Όπως τονίζεται, η κατάσταση επιδεινώθηκε, όπως αναμενόταν, από τη δράση των βροχοπτώσεων μέχρι τον μήνα Ιούνιο και οι αρχικά περιορισμένες μετακινήσεις εξελίχθηκαν στη συνέχεια σε κατολισθήσεις. Στο παρόν έργο αντιμετωπίζονται οι κατολισθήσεις που παρατηρήθηκαν στο οδικό τμήμα Ζαγορά-Χορευτό.


Με το έργο αυτό δίνουμε λύση σε ένα υπαρκτό πρόβλημα που δημιουργήθηκε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο τμήμα Χορευτό – Ζαγορά και αποκαθιστούμε την ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων, των επισκεπτών της περιοχής και των εμπορευμάτων», ανέφερε  μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Κ. Αγοραστός.


ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα WiFi4GR στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ολοκληρώθηκε η υλοποίηση του έργου WiFi4GR στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, μέσω του οποίου εγκαταστάθηκαν δωρεάν σημεία…

Με μια ματιά 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε αυξημένη ετοιμότητα Δήμοι & Περιφέρειες λόγω κακοκαιρίας

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ αναδεικνύει τον θεσμικό ρόλο των νέων στη διακυβέρνηση των Δήμων – Δ. Καφαντάρης: Οι νέοι αποκτούν θεσμικό ρόλο στη διαμόρφωση πολιτικών σε τοπικό επίπεδο

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Δημήτρης Καφαντάρης συμμετείχε, την Πέμπτη…