Άρθρο Localit 13 Οκτωβρίου, 2023

Συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον νέο δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό

Συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό είχε το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη διάρκεια της πρώτης επίσημης συνάντησης τους , που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε τον Αλέξη Καλοκαιρινό για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου.

Ο εκλεγείς δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός χαρακτήρισε πολύ ουσιαστική και γόνιμη την  συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ανάληψη της διοίκησης του δήμου την 1η Ιανουαρίου 2024.

Στη συνάντηση τέθηκε η βάση για την περαιτέρω ενημέρωση του Αλέξη Καλοκαιρινού για όλα τα θέματα από τους αρμόδιους αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…

Με μια ματιά 19 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Μαραθώνα εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Ψηφιακού Μετασχηματισμού”

Στον ψηφιακό μετασχηματισμό του θα προχωρήσει ο δήμος Μαραθώνα. Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, το…