Άρθρο Localit 13 Οκτωβρίου, 2023

Συνάντηση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού με τον νέο δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό

Συνάντηση με το νέο δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό είχε το πρωί της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη διάρκεια της πρώτης επίσημης συνάντησης τους , που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο δήμαρχος Ηρακλείου ενημέρωσε τον Αλέξη Καλοκαιρινό για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου.

Ο εκλεγείς δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός χαρακτήρισε πολύ ουσιαστική και γόνιμη την  συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την ανάληψη της διοίκησης του δήμου την 1η Ιανουαρίου 2024.

Στη συνάντηση τέθηκε η βάση για την περαιτέρω ενημέρωση του Αλέξη Καλοκαιρινού για όλα τα θέματα από τους αρμόδιους αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών και δημοτών του δήμου Χαλκηδόνος

Απόπειρες εξαπάτησης προμηθευτών και δημοτών καταγγέλλει με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμος…

Με μια ματιά 22 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Τρικάλων: Απορρίπτοντας τσιγάρα με… δημοσκόπηση στα Τρίκαλα

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, στο πλαίσιο της δράσης του για ένα καθαρό περιβάλλον, προχώρησε στην…

Με μια ματιά 22 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαρισαίων: Νέες παιδικές χαρές σε Ελευθερές, Ραχούλα και Αμυγδαλέα

Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε οικισμούς παραδίδει στο κοινό σήμερα 22 Απριλίου, η Δημοτική Αρχή…