Άρθρο Localit 04 Ιουνίου, 2015

Συνάντηση Γ. Βαρουφάκη με εκπροσώπους Τ.Α., τουριστικού κλάδου και βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ Ν. και Β. Αιγαίου για ΦΠΑ

υπουργείο ΟικονομικώνΣυνάντηση με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, του τουριστικού κλάδου, των Επιμελητηρίων και με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βορείου Και Νοτίου Αιγαίου είχε την Πέμπτη το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, του έθεσαν το αίτημα να μην καταργηθεί η έκπτωση του 30%  στον ΦΠΑ στις νησιώτικες περιοχές. Ο υπουργός Οικονομικών, αφού άκουσε τις απόψεις  και τα επιχειρήματά τους, δεσμεύθηκε να φέρει το θέμα στο Κυβερνητικό Συμβούλιο για να συζητηθεί και να ληφθεί οριστική απόφαση.

Στη συνάντηση  πήραν μέρος οι περιφερειάρχες Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος,

Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, ο πρόεδρος ΠΕΔ Ν.Αιγαίου και δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Γιάννης Πάππου, ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, Μιχαήλ Μιχαήλ, ο αντιπρόεδρος ΠΕΔ, Στρατής Τζίμης, ο πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Λέσβου, Παναγιώτης Μπαρούτης,  ο πρόεδρος Επιμελητηρίου Λέσβου, Βαγγέλης Μυρσινιάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ), Θρασύβουλος Καλογρίδης, και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης ΓάκηςΔημήτρης ΣεβαστάκηςΝίκος Μανιός, Αγλαΐα ΚυρίτσηΝεκτάριος ΣαντορινιόςΝίκος Συρμαλένιος καιΑντώνης Συρίγος. 

 

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

RenoIn GR : Υπηρεσίες μιας στάσης για την... 19 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
1ος Χρόνος Έργου RENOINGR : Οι δράσεις της ΚΕΔΕ, τα ωφέλη για τους ΟΤΑ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 19 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
H ΚΕΔΕ για τον θάνατο του Δημάρχου Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργου Ψαθά

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο αποχαιρετούν με θλίψη τον Γιώργο…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 19 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι Δήμοι απαιτούν ρόλο στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και ρεαλιστικούς κανόνες – Οι Δήμοι δεν μπορούν να καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές στις οποίες δεν συμμετέχουν ούτε στον σχεδιασμό ούτε στη χρηματοδότηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων επί του…