Άρθρο Localit 14 Σεπτεμβρίου, 2021

Σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψαν περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και δήμος Καλαμαριάς

Σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και τον πρόεδρο του, Κώστα Γιαννόπουλο, υπέγραψε το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, στη Βίλα Αλλατίνι, στη Θεσσαλονίκη.

 Ο κ. Τζιτζικώστας, στις δηλώσεις που ακολούθησαν, δήλωσε «εξαιρετικά χαρούμενος καθώς μετά από δουλειά πολλών μηνών και συνεργασία πολλών ετών, πάμε τη σχέση μας με το “Χαμόγελο του Παιδιού” σε άλλο επίπεδο με περισσότερες δράσεις».

Από την πλευρά του Οργανισμού, ο κ. Γιαννόπουλος, αφού χαρακτήρισε τη σημερινή εποχή «δύσκολη», λόγω και της πανδημίας, δήλωσε σίγουρος ότι με τέτοιου είδους συνεργασίες η βοήθεια προς τα παιδιά και τους εφήβους θα συνεχιστεί και μάλιστα ακόμη περισσότερο.

Στην υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας παρέστη και ο αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Δημήτρης Ασλανίδης.

Νωρίτερα, σύμφωνο συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψε και ο Δήμος Καλαμαριάς. Ο δήμαρχος Γιάννης Δαρδαμανέλης συνάντησε τον κ. Γιαννόπουλο στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στον Φοίνικα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρά καιρικά φαινόμενα σε εξέλιξη – Αυξημένη επιφυλακή των ΟΤΑ

Ισχυρή επιδείνωση του καιρού προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2026, με εκτεταμένα φαινόμενα σε…

Με μια ματιά 26 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα καλούνται οι ΟΤΑ από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…