05 Αυγούστου, 2024

Συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της ΚΕΔΕ για την απώλεια του Μιχάλη Χρηστάκη

Προς την

Κα Μπουρμπούλη- Χρηστάκη Αγγελική

 

 

Αξιότιμη κύρια Μπουρμπούλη- Χρηστάκη

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Λάζαρος Κυρίζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του συζύγου σας, Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων  Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στην Αυτοδιοίκηση.

Εκφράζει επίσης τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 19 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η δημοτική περιουσία στο επίκεντρο μιας νέας αναπτυξιακής στρατηγικής για τους Δήμους – Δ. Καφαντάρης: «Η δημοτική περιουσία, πυλώνας ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής»

Στο επίκεντρο της εθνικής συζήτησης για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας έθεσε τη δημοτική ακίνητη…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΕΔΕ για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, ενός ανθρώπου που…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 11 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΔΕ: Η «καρδιά» της Αυτοδιοίκησης χτύπησε δυνατά στην Καστοριά – Λ. Κυρίζογλου: «Η ΚΕΔΕ βρίσκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίες – Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τα προβλήματά τους και να συμβάλουμε στην επίλυσή τους»