08 Μαΐου, 2023

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΚΕΔΕ για την απώλεια του αντιδημάρχου Καλλιθέας Λάζαρου Λασκαρίδη

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου και το ΔΣ της ΚΕΔΕ εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Καλλιθέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ».

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπηρέτησε επί χρόνια την Αυτοδιοίκηση και την πόλη του, προσφέροντας πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην Καλλιθέα.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχασε ένα άξιο στέλεχος και η πόλη του, έναν οραματιστή και εμπνευσμένο άνθρωπο που την υπηρέτησε με συνέπεια και ευθύνη.

Η ΚΕΔΕ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στη Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 05 Νοεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ: «Oι Δήμοι χρειάζονται άμεσα κατακόρυφη αύξηση της χρηματοδότησής τους, ώστε να καλύπτουν το λειτουργικό τους κόστος.
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 05 Νοεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην Καλαμάτα– Στο επίκεντρο οι διεκδικήσεις της Αυτοδιοίκησης ενόψει του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

Λ. Κυρίζογλου: «Κόκκινη γραμμή για την ΚΕΔΕ η κάλυψη του λειτουργικού κόστους των Δήμων –…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 04 Νοεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η καρδιά της Αυτοδιοίκησης χτυπά στην Καλαμάτα – Αύριο η έναρξη του Ετήσιου Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Στο επίκεντρο η οικονομική και διοικητική αυτοτέλεια των Δήμων, η θεσμική ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης και…