Άρθρο Localit 16 Αυγούστου, 2020

Συγκέντρωση σχολικών ειδών στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, για ακόμη μια φορά καθώς η νέα σχολική χρονιά πλησιάζει, καλεί όλους τους δημότες, συλλόγους και φορείς της πόλης να συμμετέχουν στην δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών.

Στόχος της δράσης  είναι όλα τα παιδιά να ξεκινήσουν με αξιοπρέπεια το σχολείο καθώς αρκετοί γονείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στην απόκτηση των βασικών σχολικών ειδών για την πρόοδο των παιδιών τους και η έναρξη της σχολικής χρονιάς αποτελεί για αυτούς περίοδο αγωνίας και άγχους.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνονται είναι:
Σχολικές τσάντες – τετράδια – μολύβια – γόμες – ξύστρες – στυλό – μπλοκ ζωγραφικής – μαρκαδόρους – ξυλομπογιές – κασετίνες – κόλλες – ντοσιέ – πλαστελίνες – γεωμετρικά όργανα – ψαλιδάκια κ.λ.π.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλεξάνδρειας, που στεγάζεται στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Αλεξάνδρεια και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 23330-53071 και 53072.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 05 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ζωγράφου: Φέτος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα λειτουργήσουν θερινά τμήματα προετοιμασίας για τη Γ΄Λυκείου

Οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα προετοιμασίας Γ΄ Λυκείου  από 22 Μαΐου έως 24 Ιουνίου,…

Ενδιαφέρουν 05 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Θήρας ζητά την έμπρακτη στήριξη σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις Σαντορίνης και Θηρασιάς

Την ουσιαστική και στοχευμένη στήριξη σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις ζητά ο δήμος Θήρας, αναγνωρίζοντας τις…

Ενδιαφέρουν 05 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λαύριο: Η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου αναδεικνύει την πολιτιστική κληρονομιά με καινοτόμο σχεδιασμό

Το εμβληματικό έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Λαυρίου προχωρά με ταχείς ρυθμούς, μετασχηματίζοντας…