Άρθρο Localit 08 Φεβρουαρίου, 2023

Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία στον Δήμο Αγ. Δημητρίου

Μετά την από 6/2/2023 επιστολή της Κ.Ε.Δ.Ε. για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στα θύματα των σεισμών σε Τουρκία και Συρία, η Π.Ε.Δ.Α. και οι Δήμοι της Αττικής, στηρίζοντας τις συλλογικές πρωτοβουλίες, εκφράζουν την οικουμενική αξία της αλληλεγγύης, συμμετέχοντας στην εθνική προσπάθεια για παροχή ανθρωπιστικού έργου μέσα από την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (κουβέρτες, παπλώματα, σκηνές, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κ.λ.π.).

Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου συγκεντρώνονται τα είδη πρώτης ανάγκης καθημερινά από ώρα 8:00 έως 21:00, στο Δημαρχείο (Αγίου Δημητρίου 55), μέχρι την Παρασκευή 10-2-2023, ώρα 14:00.

Το υλικό που θα συγκεντρωθεί, θα μεταφερθεί σε αποθηκευτικό χώρο της ΠΕΔΑ (Κότσικα 4, Αθήνα), προκειμένου να παραδοθεί στην ΚΕΔΕ, που θα μεριμνήσει για την αποστολή του στις πληγείσες χώρες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eκστρατεία συλλογής υπογραφών για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη ΔΕΘ

Ξεκινάει σήμερα εκστρατεία συλλογής υπογραφών, με σκοπό την κατάθεση αιτήματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης για…

Ενδιαφέρουν 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαρισαίων: Συνέχιση του προγράμματος “Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους ΙΙΙ”

Συνέχιση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους αστέγους ΙΙΙ» για την επόμενη διετία αποφάσισε…

Ενδιαφέρουν 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εξέλιξη η ψυχρή εισβολή στη χώρα με πτώση θερμοκρασίας και πρόσκαιρες πυκνές χιονοπτώσεις

Σε εξέλιξη είναι η ψυχρή εισβολή στη χώρα στη χώρα που έκανε την εμφάνισή της…