Άρθρο Localit 07 Ιουνίου, 2021

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ο Β΄βάθμιος έλεγχος Σχολικών Συγκροτημάτων του Δήμου Βέλου-Βόχας

Στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», εντάχθηκε με το ποσό των 42.582 €, ο Δήμος Βέλου-Βόχας, για τον Δευτεροβάθμιο Προσεισμικό Έλεγχο εννέα  Σχολικών Συγκροτημάτων του.

Όπως τονίζει, το συγκεκριμένο έργο αφορά στην εφαρμογή επί τόπου μη καταστροφικών δοκιμών, αποτύπωση και καταγραφή ή επαλήθευση διατομών σε κρίσιμα δομικά στοιχεία καθώς και άλλων κρίσιμων δομικών δεδομένων, λήψη δοκιμίων και ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο, ώστε να προσδιοριστεί η αντοχή των προτεινόμενων κτιρίων.

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι, ο ίδιος  ο Δήμος, είχε ήδη ολοκληρώσει τον πρωτοβάθμιο έλεγχο των κτιρίων του με δική του πρωτοβουλία, και προσθέτει ότι προχωράει άμεσα στην υλοποίηση του δευτεροβάθμιου και εφόσον χρειαστεί στις απαιτούμενες διορθωτικές επεμβάσεις.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Βιώσιμες Πόλεις 17 Μαρτίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη: Η προστασία του περιβάλλοντος ξεκινά από τους νέους

«Η πρωτοβουλία αυτή είναι μια δράση με ισχυρό περιβαλλοντικό συμβολισμό», ανέφερε ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.…

Βιώσιμες Πόλεις 10 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χαλανδρίου: Στη διάθεση των κατοίκων η Παραρεμάτια Διαδρομή

Μετά την παράδοση της νέας οδού Γυφτοπούλου, μια ακόμα από τις αναπλάσεις που υλοποιεί ο…

Βιώσιμες Πόλεις 04 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δίκτυο ποδηλατοδρόμων σχεδιάζει ο δήμος Παλλήνης

Στην υλοποίηση του σχεδίου για ένα σύγχρονο δίκτυο ποδηλατοδρόμων μέσα στην πόλη, προχωρά ο δήμος…