Άρθρο Localit 15 Μαΐου, 2014

Σέρρες: Πλημμύρες από ισχυρές βροχοπτώσεις

ÍÁÕÐËÉÏ ÐËÇÌÌÕÑÅÓΣε ποτάμια μετατράπηκαν δρόμοι του Σιδηροκάστρου Σιντικής και της Ηράκλειας του δήμου Ηράκλειας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων με δυνατές βροχοπτώσεις και χαλαζοπτώσεις κατά τόπους, που σημειώθηκαν  χθες το απόγευμα.

Στον δήμο Ηράκλειας, μέσα σε λίγα λεπτά πλημμύρισαν υπόγεια καταστήματα και σπίτια, ενώ η δυνατή βροχή, μετέτρεψε τους δρόμους ,σε χείμαρρους παρασύροντας καρέκλες και τραπέζια από καταστήματα .

Μετά την άμεση επέμβαση κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην περιοχή , αντλήθηκαν τα νερά από τα βουλωμένα, από φερτές ύλες, φρεάτια και η κατάσταση αποκαταστάθηκε αφήνοντας πίσω της μόνο υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα της πόλης της Ηράκλειας.

Στο ίδιο σκηνικό βρέθηκε και η πόλη του Σιδηροκάστρου, όταν αργά το απόγευμα ένα ξαφνικό μπουρίνι έπληξε την περιοχή, πλημμυρίζοντας τη γέφυρα του Χορτερού.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …