Άρθρο Localit 16 Φεβρουαρίου, 2023

Σεμινάρια ΚΑΡΠΑ για τους εργαζόμενους και τους εκπαιδευτικούς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Σειρά Πιστοποιημένων Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, διοργανώνει το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.

Τα πρώτα δύο σεμινάρια θα διεξαχθούν την Πέμπτη 30 Μαρτίου και την Τρίτη 4 Απριλίου, ενώ έχει προγραμματιστεί να ακολουθήσουν περισσότερα.

Τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια απευθύνονται σε στελέχη του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, (εργαζόμενοι στις Λέσχες Φιλίας, εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και εργαζόμενοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης).

Σκοπός αυτής της δράσης είναι σε λίγους μήνες όλες οι Υπηρεσίες και οι Δομές του Δήμου, καθώς και όλα τα Δημόσια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα να είναι στελεχωμένα με πιστοποιημένα άτομα στην ΚΑΡΠΑ και τη χρήση ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 11 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ολοκληρώθηκε το 3ο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας & Έξυπνων Πόλεων

Πάνω από 30 στελέχη της Αυτοδιοίκησης και ειδικοί ανέδειξαν καλές πρακτικές, τεχνολογίες και προκλήσεις για…

Ενδιαφέρουν 10 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βραβεία Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές

Η πρώτη μεγάλη τελετή απονομής των «Βραβείων Φιλοζωίας 2025 – Ηρωικές Καρδιές», μια πρωτοβουλία της…

Εκτός Συνόρων ... 04 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η έκθεση «Μέγας Αλέξανδρος» του Ευθύμη Βαρλάμη στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας

53 έργα παρουσιάζονται στη Bibliotheca Alexandrina με τη συμβολή διεθνών και ελληνικών φορέων, μεταξύ των…