Άρθρο Localit 30 Νοεμβρίου, 2024

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη με ανοιχτές τηλεφωνικές γραμμές για την αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Σ’αυτό το πλαίσιο ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου σύσκεψη με την Επιτροπή Κρίσεων και σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου συνάντηση με εκπροσώπους της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.

«Η ασφάλεια των δημοτών είναι προτεραιότητά μας. Γι’αυτό το λόγο πραγματοποίησα δυο συσκέψεις με τις αρμόδιες αρχές και τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στα έντονα καιρικά φαινόμενα που προβλέπονται. Καλώ όλους τους δημότες να είναι προσεκτικοί και να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Μπορούν να επικοινωνούν μαζί μας στα τηλέφωνα και των δυο Δημαρχείων της πόλης για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν» τονίζει ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης.

Σε περίπτωση ανάγκης ή προβλήματος μπορείτε να  επικοινωνείτε με τον Δήμο στα παρακάτω στα τηλ. 2132075300, 2132075275, 2132075255, 2132075364, 2132004810,2132004811.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράταση της υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος σε Ίο, Σαντορίνη και Αμοργό

Παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή νέας αίτησης των δικαιούχων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος για…

Ενδιαφέρουν 27 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τεμπών: “Αποτελεί χρέος όλων μας να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά μια τέτοια τραγωδία”

Με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την Παρασκευή 28…

Ενδιαφέρουν 27 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μινώα Πεδιάδας για την τραγωδία των Τεμπών

Με τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία στα Τέμπη, το ∆ηµοτικό Συµβούλιο του Δήμου…