Άρθρο Localit 10 Οκτωβρίου, 2022

Σε  δενδροφύτευση του Άλσους Βώκου προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Με στόχο την αισθητική αναβάθμιση της πόλης και την ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των κατοίκων, η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, διοργανώνει δενδροφύτευση  στο Άλσος Βώκου, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί ,(είσοδος από την οδό Βαλτετσίου).

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα φυτευτούν περίπου 100 δέντρα και θάμνοι, κυρίως δασικά όπως πεύκη, πικροδάφνη και άλλα προκειμένου να μη διαταραχθεί η αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί καλλωπισμός του χώρου με καθαρισμό του άλσους, απομάκρυνση των απορριμμάτων και επισκευή και βάψιμο κατεστραμμένων παγκακίων.

Το άλσος Βώκου  είναι ένας φυσικός πνεύμονας πρασίνου, συνολικής έκτασης 20 στρεμμάτων και διαθέτει παιδική χαρά, γήπεδο καλαθοσφαίρισης, πάρκο ζώων και θεατράκι.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινά η ενεργειακή μετάβαση των σχολείων και των δημοτικών κτιρίων της Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με την Enaon EDA – Ελληνική Εταιρεία Διανομής…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θεσσαλονίκης: Πρόσληψη προσωπικού στα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου συνολικά πέντε (5) ατόμων, στο πλαίσιο…

Ενδιαφέρουν 02 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε λειτουργία helpdesk για την κατάρτιση πιλοτικών Ενοποιημένων Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων Γενικής Κυβέρνησης (Εγκύκλιος)

Ανακοινώθηκε η λειτουργία ειδικής υπηρεσίας υποστήριξης (Helpdesk) για τους φορείς που συμμετέχουν στην κατάρτιση των…