Άρθρο Localit 16 Ιανουαρίου, 2025

Προβλήματα στην ταχύτητα απόκρισης εφαρμογών του gov.gr λόγω «επίθεσης» από το εξωτερικό στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ

Ανακοίνωση για την «εκτεταμένη επίθεση από το εξωτερικό» σε όλο το δίκτυο του δημόσιου τομέα ΣΥΖΕΥΞΙΣ εξέδωσε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σύμφωνα με αυτήν, τα προβλήματα που εντοπίζονται κυρίως στην «ταχύτητα απόκρισης ορισμένων εφαρμογών του gov.gr», αντιμετωπίζονται και «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε πλήρως αποδοτική λειτουργία το σύνολο του δικτύου».
Η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει ως εξής:
«Λόγω εκτεταμένης denial-of-service (DoS) επίθεσης από το εξωτερικό σε όλο το δίκτυο του δημόσιου τομέα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, παρουσιάζονται προβλήματα στην ταχύτητα απόκρισης ορισμένων εφαρμογών του gov.gr.
Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε πλήρως αποδοτική λειτουργία το σύνολο του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 26 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα καλούνται οι ΟΤΑ από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Με μια ματιά 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε 24ωρη επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων λόγω πολύ υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Από χθες Κυριακή 22 Ιουνίου, ο Δήμος Αθηναίων θέτει σε πλήρη επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής…

Με μια ματιά 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παραδόθηκαν και τα πέντε πιστοποιημένα πάρκα σκύλων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Παραδόθηκε το πρωί στους φιλόζωους και τους τετράποδους φίλους τους το πέμπτο και τελευταίο, για…