Άρθρο Localit 16 Ιανουαρίου, 2025

Προβλήματα στην ταχύτητα απόκρισης εφαρμογών του gov.gr λόγω «επίθεσης» από το εξωτερικό στο ΣΥΖΕΥΞΙΣ

Ανακοίνωση για την «εκτεταμένη επίθεση από το εξωτερικό» σε όλο το δίκτυο του δημόσιου τομέα ΣΥΖΕΥΞΙΣ εξέδωσε το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Σύμφωνα με αυτήν, τα προβλήματα που εντοπίζονται κυρίως στην «ταχύτητα απόκρισης ορισμένων εφαρμογών του gov.gr», αντιμετωπίζονται και «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε πλήρως αποδοτική λειτουργία το σύνολο του δικτύου».
Η ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχει ως εξής:
«Λόγω εκτεταμένης denial-of-service (DoS) επίθεσης από το εξωτερικό σε όλο το δίκτυο του δημόσιου τομέα ΣΥΖΕΥΞΙΣ, παρουσιάζονται προβλήματα στην ταχύτητα απόκρισης ορισμένων εφαρμογών του gov.gr.
Τα προβλήματα αντιμετωπίζονται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατό σε πλήρως αποδοτική λειτουργία το σύνολο του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ».

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 19 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμος Μαραθώνα εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Ψηφιακού Μετασχηματισμού”

Στον ψηφιακό μετασχηματισμό του θα προχωρήσει ο δήμος Μαραθώνα. Όπως ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή, το…

Με μια ματιά 19 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Έργο ύδρευσης 1 εκατ. ευρώ στον Μυλοπόταμο

Έργο αναβάθμισης των δικτύων ύδρευσης οικισμών του Δήμου Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ,…

Με μια ματιά 18 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΕΝΠΕ δείχνει τον ΟΠΕΚΑ για τη ματαίωση διαγωνισμών προμήθειας τροφίμων και υλικής συνδρομής σε ευάλωτες ομάδες

Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας με ανακοίνωσή της δηλώνει ότι δεν φέρει οποιασδήποτε ευθύνη για τη…