Άρθρο Localit 10 Αυγούστου, 2020

Προχωρά το έργο ενεργειακής αναβάθμισης του 6ου Λυκείου Πάτρας, προϋπολογισμού, 642.500 ευρώ

Στο 6ο Λύκειο Πάτρας, προχωρά το έργο  της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου, προϋπολογισμού, 642.500 ευρώ, όπως ενημερώνει ο Δήμος Πατρέων με ανακοίνωσή του.

Η πίστωση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η Δημοτική Αρχή έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη θητεία της τις αναβαθμίσεις όλων των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Πατρέων και συνεχίζει σύμφωνα με το σχεδιασμό της με στόχο την διευκόλυνση της μόρφωσης και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των μαθητών.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …