Άρθρο Localit 12 Φεβρουαρίου, 2021

Πότε θα πληρωθεί το προσωπικό των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για την καταβολή της μισθοδοσίας μηνός Δεκεμβρίου στο προσωπικό των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών.

Το Πράσινο Ταμείο ξεκίνησε τη διαδικασία εγκρίσεων δαπάνης και εξόφλησης, ώστε τις επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων των 28 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών  της χώρας μηνός Δεκεμβρίου 2020. Παράλληλα, καλούνται οι οικονομικοί υπεύθυνοι των Φορέων Διαχείρισης να υποβάλλουν τα αναγκαία δικαιολογητικά και για την μισθοδοσία μηνός Ιανουαρίου 2021. Στόχος του Πράσινου Ταμείου είναι η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος Φεβρουαρίου 2021, ώστε για δεύτερη συνεχή χρονιά να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα προς το προσωπικό των Φορέων.

Επισημαίνεται, τέλος, ότι η καταβολή της μισθοδοσίας θα πραγματοποιείται από το Πράσινο Ταμείο μέχρι και τον μήνα Μάϊο 2021. Από τον μήνα Ιούνιο 2021 η καταβολή θα γίνεται από τον ΟΦΥΠΕΚΑ, σύμφωνα και την υπουργική απόφαση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΥΑ Λέσβου: Πακέτο έργων ύδρευσης ύψους 2,11 εκ. ευρώ σε όλες τις δημοτικές ενότητες

Σημαντικά έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 2,11 εκατομμυρίων ευρώ προγραμματίζει η ΔΕΥΑ Λέσβου με στόχο την…

Ενδιαφέρουν 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο Απ. Τζιτζικώστα ζητά ο Κ. Πελετίδης για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που θα…

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν κουρέματα σε άστεγους και άπορους πολίτες στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

Δράσεις για δωρεάν κουρέματα για αστέγους και ευάλωτους πολίτες διοργανώνουν οι  Δήμοι Θεσσαλονίκης  και Καβάλας…