Βιογραφικό

Παντελής Τσακίρης

Βιογραφικό

Παντελής Τσακίρης

Γεννήθηκα στο Παλαιόκαστρο ανήμερα της εορτής του Αγίου Δημητρίου το έτος 1983 από δυο υπέροχους γονείς, τον Δημήτρη και την Ειρήνη Τσακίρη.

Είμαι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Ωραιοκάστρου, πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και του πανεπιστημίου του Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων, ο ένας στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου) και ο έτερος στην Πολιτική και Οικονομία της Σύγχρονης Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας). Μιλάω αγγλικά και γερμανικά.

Στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν στη θέση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με ποσοστό 69,27%.

Για πρώτη φορά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Ωραιοκάστρου κάθισα σε ηλικία 24 ετών, το 2007. Παρέμεινα δημοτικός σύμβουλος μέχρι το 2010 και υπηρέτησα τον ίδιο θεσμό ξανά από το 2011 μέχρι το 2012. Συμμετείχα ενεργά στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Νέων Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Το 2008 διορίστηκα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τότε νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων Θεσσαλονίκης, ενώ ύψιστη τιμή υπήρξε ο διορισμός μου -τον Δεκέμβρη του 2013, σε ηλικία 30 ετών- ως αναπληρωτή διοικητή του ενοποιημένου νοσοκομείου “Γ. Γεννηματάς – Ο Άγιος Δημήτριος”, με πλήρεις αρμοδιότητες στην αποκεντρωμένη μονάδα “Ο Άγιος Δημήτριος”.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Προβολή Περισσοτέρων
Προβολή Περισσοτέρων

Δεν υπάρχει σχετικό περιεχόμενο