Βιογραφικό

Νικόλαος Γιαλιτάκης

Βιογραφικό

Νικόλαος Γιαλιτάκης

Γεννήθηκε το 1978 στο Ηράκλειο, όπου μεγάλωσε, εργάζεται και διαμένει. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών.

 

Απόφοιτος των Τμημάτων Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Κρήτης. Συνέχισε τις σπουδές του και απέκτησε με Άριστα, Μεταπτυχιακό Τίτλο στη Δημόσια Διοίκηση με τη διπλωματική του εργασία να αφορά στα Επιχειρησιακά Προγράμματα Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού.

 

Από το 2002 εργάζεται ως Λογιστής σε Ιδιωτικές επιχειρήσεις και ως Ελεύθερος Επαγγελματίας. Το 2019 διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όπου υπηρετεί ως Δικαστικός Γραμματέας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου.

 

Από το 1998 υπήρξε ενεργό μέλος του Σπουδαστικού Κινήματος και διατέλεσε Μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδος (ΕΣΕΕ) και Εκπρόσωπος των Σπουδαστών του ΤΕΙ Κρήτης στα Όργανα Διοίκησης.

 

Διετέλεσε για 2 χρόνια Συντονιστής του Δημ.Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ηρακλείου και στις Δημοτικές εκλογές του 2010, εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος. Διατέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς αλλά και Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου.

Σήμερα είναι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Αναπληρωτής Δημάρχου Ηρακλείου

 

Την δημοτική περίοδο 2019-2023 ήταν εκλεγμένο Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) ενώ στο πρόσφατο Συνέδριο εκλέχθηκε Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ για την δημοτική περίοδο 2023-2028 και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ψηφιακής Πολιτικής της ΚΕΔΕ. .

Είναι Μέλος της Γ.Σ. Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος ενώ συμμετέχει ενεργά σε Εθελοντικές Οργανώσεις της πόλης μας με πολυσχιδή δράση.

Μέχρι σήμερα είναι Εθελοντής Διασώστης Σαμαρείτης και Εθελοντής της Διεθνούς Επιτροπής Ερυθρού Σταυρού (ICRC) για τη Επανασύνδεση Οικογενειακών Δεσμών Προσφύγων (RFL). Από το 2022 είναι Πρόεδρος του Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Προβολή Περισσοτέρων
Προβολή Περισσοτέρων

Δεν υπάρχει σχετικό περιεχόμενο