Βιογραφικό

Αθανάσιος Μαμάκος

Βιογραφικό

Αθανάσιος Μαμάκος

Ο Θανάσης Μαμάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας του Τμήματος Διεθνών Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών.

Η διαδρομή του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινά από το 2003, οπότε και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Γιάννουλης (ως το 2010), την ιδιαίτερη πατρίδα του. Το 2007 διετέλεσε Δήμαρχος Γιάννουλης.

Από το 2011 ως και το 2023, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων, έχοντας αναλάβει, στη διάρκεια της διαδρομής του, καθήκοντα αναπληρωτή Δημάρχου, αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής & Αγροτικής Οικονομίας και Διοίκησης. Παράλληλα, έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασκεί τη Δικηγορία για περισσότερα από 20 έτη. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με τομείς ειδίκευσης Αστικό Δίκαιο, Διοικητικό Δίκαιο, Εμπορικό Δίκαιο, Προσωπικά Δεδομένα, Αθλητικό Δίκαιο. Παράλληλα, είναι μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Δικηγόρων Εφετείου Λάρισας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Λάρισας. Παράλληλα, έχει διατελέσει μέλος σε πολλά αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία.

Κατοικεί στη Γιάννουλη, είναι παντρεμένος με την Αγάπη Κολοβού-Μαμάκου και έχει δύο παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Προβολή Περισσοτέρων
Προβολή Περισσοτέρων

Δεν υπάρχει σχετικό περιεχόμενο