Βιογραφικό

Αντώνης Γκουντάρας

Βιογραφικό

Αντώνης Γκουντάρας

Ο Αντώνης Γκουντάρας γεννήθηκε το Σεπτέμβρη του 1969 στη Μελιβοία Αγιάς. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών, μηχανογραφημένη λογιστική και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιων οργανισμών (Μ.Β.Α.).

Από το 1994 έως σήμερα διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στη Μελιβοία. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε από μικρή ηλικία και αφιέρωσε ουσιαστικά τη ζωή του, παρακολουθώντας ταυτόχρονα όλες τις μεγάλες θεσμικές, διοικητικές και χωροταξικές αλλαγές που έγιναν στο χώρο.

Μετά το πρόγραμμα «Καλλικράτης» είναι εκλεγμένος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Αγιάς. Παράλληλα, είναι πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων του Νομού Λάρισας, αλλά και πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος.

Όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε όλα τα συλλογικά όργανα της αυτοδιοίκησης και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Επίσης είναι μέλος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης .

Είναι παντρεμένος με την Ανδρομάχη Τσιάτσιου, και έχουν τέσσερα παιδιά, τη Ραφαήλα, τον Νίκο, τον Δημήτρη και τη Βασιλική. Ζει με την οικογένειά του μόνιμα στη Μελιβοία.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Προβολή Περισσοτέρων
Προβολή Περισσοτέρων

Δεν υπάρχει σχετικό περιεχόμενο