Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2020

Περιφέρεια Ν. Αιγαίου: Άνοιξε η πλατφόρμα εκπαίδευσης στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού από το ΚΕΚ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»

Άνοιξε  η πλατφόρμα του ΚΕΚ « ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», στην ιστοσελίδα www.katartisi-pnai.gr, στην οποία οι ενδιαφερόμενοι σε όλα τα νησιά της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από όλα τα επαγγέλματα του ευρύτερου τουριστικού κλάδου, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παρακολούθησης στα σεμινάρια τηλεκατάρτισης πάνω στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για τον COVID-19, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού ΚΕΚ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ».

Η πλατφόρμα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και το Σάββατο 30 Μαΐου στις 18:00, ενώ τα πρώτα σεμινάρια θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 1 Ιουνίου.

Τα προγράμματα των σεμιναρίων θα καλύψουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις

2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ

3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.λπ.)

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ημερομηνία και ώρα του σεμιναρίου που θα παρακολουθήσουν, με e-mail & sms, στα στοιχεία που δηλώνουν κατά την εγγραφή τους.

Μετά τη συμμετοχή στην εκπαίδευση, το ΚΕΚ παρέχει βεβαίωση παρακολούθησης, η οποία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά, σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά). Εκπαιδευτές των σεμιναρίων αποτελούν επόπτες Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένοι εκπαιδευτές του ΕΦΕΤ, εκπαιδευτές ξενοδοχειακών και τουριστικών επαγγελμάτων.

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου www.katartisi-pnai.gr και κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απάντηση της ΚΕΔΕ σε δημοσίευμα της εφημερίδας POLITICAL

Σε απάντηση δημοσιεύματός σας της 14ης Ιανουαρίου 2026 με τίτλο «ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά ΚΕΔΕ και Δήμου…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απάντηση της ΚΕΔΕ σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ και του patris.gr

Σε απάντηση δημοσιεύματός σας με τίτλο «Καμία αντίδραση από την ηγεσία της ΚΕΔΕ» της 15ης…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 16 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανακοίνωση της ΚΕΔΕ σχετικά με την άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας

Με αφορμή δημοσιεύματα  σχετικά με την άτυπη συνάντηση που έγινε χθες στις 15.1.2026 στο Υπουργείο…