Άρθρο Localit 22 Ιουνίου, 2015

Περιφέρεια Αττικής: Εκδήλωση «Απέναντι στη Βία των Εξαρτήσεων»

Περιφέρεια ΑττικήςΣτο πλαίσιο της κοινωνικής της πολιτικής, η Περιφέρεια Αττικής διοργανώνει, αύριο Τρίτη 23 Ιουνίου και ώρα 19:00 στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, εκδηλώσεις με στόχο να ενημερώσει τους  πολίτες σε θέματα βίας και εξαρτήσεων, ενισχύοντας την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στα θέματα  αυτά και – κυρίως προωθώντας τη συνέργεια των ίδιων των φορέων απεξάρτησης.

Οι φορείς που συμμετέχουν είναι: Σωματείο Εργαζομένων Κέντρων Πρόληψης Περιφέρειας Αττικής,  ΟΚΑΝΑ – ΑΤΡΑΠΟΣ, ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ, 18 ΆΝΩ.  Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει ομιλίες και συζήτηση με τοποθετήσεις εκπροσώπων των φορέων και της Πολιτείας αλλά και δραστηριότητες, όπως κουκλοθέατρο από την ομάδα Εφήβων 18 Άνω, προβολή video από τις ομάδες των φορέων που συμμετέχουν, συναυλία της μπάντας του ΚΕΘΕΑ – ΣΤΡΟΦΗ.

Παράλληλα, οι φορείς και τα κέντρα πρόληψης θα παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και δρώμενα, θα εκθέτουν τα καλλιτεχνικά τους έργα και θα διανέμουν το ενημερωτικό τους υλικό.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 27 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της νησιωτικής πολιτικής από την ΚΕΔΕ – Εισήγηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου στο συνέδριο για τα 40 χρόνια ΕΕΤΑΑ

Με τεκμηριωμένες υπέρ της ουσιαστικής ενίσχυσης της νησιωτικότητας προτάσεις, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 26 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καμία Υποχώρηση στην Αυτοδιοικητική Αρμοδιότητα των ΥΔΟΜ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο Πρόεδρος της…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 25 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καίρια θεσμικά και ασφαλιστικά αιτήματα αιρετών στο επίκεντρο της συνάντησης της ΚΕΔΕ με την Υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως

Συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κα Νίκη Κεραμέως, πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της…