Άρθρο Localit 10 Νοεμβρίου, 2014

Πέντε νέα “4×4” παραδόθηκαν σε δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Πέντε νέα οχήματα “4×4” (1400cc) έχουν πλέον στη διάθεσή τους ισάριθμα δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Την παράδοση των οχημάτων , τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αποτελεσματικότερη άσκηση του έργου των δασοφυλάκων, έκανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, στο δασαρχείο Πεντέλης.

Η αγορά των οχημάτων τύπου Jeep, για τις οργανικές μονάδες της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, βάρυνε εξ’ ολοκλήρου τον προϋπολογισμό της ΑΔ Αττικής και πραγματοποιήθηκε κατόπιν δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.  Τα 4×4 παραδόθηκαν στα δασαρχεία Καπανδριτίου, Μεγάρων ,Αιγάλεω, Κυθήρων κι Αίγινας.

 

 

Κατά την παράδοση των οχημάτων ο κ. Αγγελάκας τόνισε: “ Η ΑΔ Αττικής καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε, παρά την αυστηρή εισοδηματική πολιτική, οι δασικές υπηρεσίες να είναι καταλλήλως εξοπλισμένες για την άσκηση του έργου τους. Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να αυξήσετε  τις περιπολίες, για την καταπολέμηση της λαθροϋλοτομίας στα δάση της περιφέρειας της Αττικής”.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 27 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Οι βασικοί άξονες του προγραμματισμού για το 2026

Τους βασικούς στόχους και τις προτεραιότητες του για το 2026 παρουσιάζει ο Δήμος Νισύρου. Στο…

ΚΕΔΕ 27 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάλεσμα ΚΕΔΕ για αναστολή εκδηλώσεων μετά το εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα

«Οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται δίπλα στους εργαζόμενους και τις οικογένειες των θυμάτων», αναφέρει στην…

Ενδιαφέρουν 26 Ιανουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κακοκαιρία και αποκατάσταση ζημιών: Αυτοψίες και αποζημιώσεις σε συνεργασία με τους Δήμους

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε το πλαίσιο και το χρονοδιάγραμμα ενεργειών για…