Άρθρο Localit 10 Νοεμβρίου, 2014

Πέντε νέα “4×4” παραδόθηκαν σε δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Πέντε νέα οχήματα “4×4” (1400cc) έχουν πλέον στη διάθεσή τους ισάριθμα δασαρχεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής. Την παράδοση των οχημάτων , τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την αποτελεσματικότερη άσκηση του έργου των δασοφυλάκων, έκανε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας, στο δασαρχείο Πεντέλης.

Η αγορά των οχημάτων τύπου Jeep, για τις οργανικές μονάδες της Γενικής Διεύθυνσης Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, βάρυνε εξ’ ολοκλήρου τον προϋπολογισμό της ΑΔ Αττικής και πραγματοποιήθηκε κατόπιν δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.  Τα 4×4 παραδόθηκαν στα δασαρχεία Καπανδριτίου, Μεγάρων ,Αιγάλεω, Κυθήρων κι Αίγινας.

 

 

Κατά την παράδοση των οχημάτων ο κ. Αγγελάκας τόνισε: “ Η ΑΔ Αττικής καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε, παρά την αυστηρή εισοδηματική πολιτική, οι δασικές υπηρεσίες να είναι καταλλήλως εξοπλισμένες για την άσκηση του έργου τους. Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω να αυξήσετε  τις περιπολίες, για την καταπολέμηση της λαθροϋλοτομίας στα δάση της περιφέρειας της Αττικής”.

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου από την Αρχαία Ολυμπία: «Η Αυτοδιοίκηση δεν παραχωρεί καμία αρμοδιότητα – Αντίθετα διεκδικούμε περισσότερες, με πόρους και προσωπικό»

Η Αρχαία Ολυμπία αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου: Στρατηγική παρουσία δίπλα σε κάθε Δήμο – Μήνυμα ενότητας και δράσης για μια ισχυρή Αυτοδιοίκηση

Η παρουσία του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης,…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 07 Οκτωβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου στο Olympia Forum : «Συγκροτούμε Συμμαχία Ευθύνης για την Ελλάδα της επόμενης δεκαετίας»

Με ένα καθαρό και αποφασιστικό μήνυμα για την ανάγκη θεσμικών αλλαγών και ουσιαστικής αποκέντρωσης, ο…