Άρθρο Localit 19 Ιουλίου, 2024

Πάτρα: Παράταση λειτουργίας Ανοικτού Κέντρου Ημέρας για τη προστασία των πολιτών από τον καύσωνα

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που εξακολουθούν να επικρατούν και προκειμένου να αποτραπεί η έκθεση συμπολιτών μας σε κίνδυνο, ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) παρατείνει την λειτουργία του Ανοικτού Κέντρου Ημέρας των Δομών Αστέγων Δήμου Πατρέων (Μπουκαούρη 100 και Γούναρη) για την φιλοξενία πολιτών, ώστε να προστατευθούν από τον καύσωνα, έως και την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Για τυχόν νέα παράταση, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Η παραμονή των ενδιαφερομένων σε κλιματιζόμενους χώρους στην Δομή, θα γίνεται κατά το διάστημα 10 π.μ. – 8 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι και ενδιαφερόμενες πρέπει να έχουν μαζί τους τουλάχιστον κάποιο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, κάρτα ασύλου κ.λπ.).

Για  περισσότερες πληροφορίες, σε ό,τι αφορά την Δομή, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ώρες  8 π.μ. – 8 μ.μ. στα τηλέφωνα: 2610342995, 2614400307.

Ο ΚΟΔΗΠ λειτουργεί το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας στο πλαίσιο της Πράξης «Συνέχιση δράσης Δομές Φιλοξενίας Αστέγων Δήμου Πατρέων: Ανοικτό Κέντρο Ημέρας» που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2021-2027», ΕΣΠΑ 2021-2027, δράσεις Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου ΕΚΤ.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…

Ενδιαφέρουν 07 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κόνιτσας: Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Κεφαλοχώρι

Ο Δήμος Κόνιτσας διοργανώνει μαζί με τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, το Υπουργείο…