Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2015

Πάτρα: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο

XAΜέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ζητώντας την παράδοση της έδρας του περιφερειακού συμβούλου Χρ. Ρήγα, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ζήτησε στα μέλη της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, τονίζοντας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος για να επιλύονται οι όποιες διαφορές.
Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ρήγας παραιτήθηκε την Παρασκευή από τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο περί μορφώματος που διοικείται από «μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη» σε σχετική επιστολή του. Παράλληλα η περιφερειακή σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Κοκκοτή παραιτήθηκε από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και πλέον θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεξάρτητη.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκά 13 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα της ΚΕΔΕ κ. Καφαντάρη: Η οικονομικά προσιτή ενέργεια προϋπόθεση κοινωνικής συνοχής και ρόλου της Αυτοδιοίκησης
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 17:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, στα…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 12 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβολικό κλείσιμο των Δήμων την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025 με κύριο αίτημα την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης στους Δήμους.

Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από τη Βουλή,  όλου του αιρετού αυτοδιοικητικού προσωπικού.  …