Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2015

Πάτρα: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο

XAΜέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ζητώντας την παράδοση της έδρας του περιφερειακού συμβούλου Χρ. Ρήγα, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ζήτησε στα μέλη της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, τονίζοντας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος για να επιλύονται οι όποιες διαφορές.
Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ρήγας παραιτήθηκε την Παρασκευή από τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο περί μορφώματος που διοικείται από «μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη» σε σχετική επιστολή του. Παράλληλα η περιφερειακή σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Κοκκοτή παραιτήθηκε από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και πλέον θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεξάρτητη.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ στη Βουλή: «Η γλώσσα ενώνει, δεν διχάζει»

Η στήριξη της Πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης στην καθιέρωση της Παγκόσμιας Ημέρας Ελληνικής Γλώσσας από την UNESCO…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά επανεξέτασης ο Ν. 4830/21: Διάλογος ΚΕΔΕ-Νέμεσις

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) κ. Λάζαρος Κυρίζογλου και ο Α’ Αντιπρόεδρος…

Ρεπορτάζ 18 Φεβρουαρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Σε εφαρμογή η σύμβαση αναβάθμισης του Δημοτικού Ελικοδρομίου

Δήμαρχος Νισύρου: «Πρόκειται για μια επένδυση που εξυπηρετεί άμεσα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα…