Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2015

Πάτρα: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο

XAΜέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ζητώντας την παράδοση της έδρας του περιφερειακού συμβούλου Χρ. Ρήγα, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ζήτησε στα μέλη της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, τονίζοντας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος για να επιλύονται οι όποιες διαφορές.
Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ρήγας παραιτήθηκε την Παρασκευή από τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο περί μορφώματος που διοικείται από «μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη» σε σχετική επιστολή του. Παράλληλα η περιφερειακή σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Κοκκοτή παραιτήθηκε από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και πλέον θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεξάρτητη.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 03 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαιδευτική Ημερίδα της ΚΕΔΕ και ΠΕΤΑ Α.Ε. για τη Διαχείριση Κινδύνων & Κρίσεων

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου, την ΠΕΤΑ Α.Ε.…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 03 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου: Συλλογική προσπάθεια για ισχυρότερη δασοπροστασία

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) εκπροσωπήθηκε, δια του Προέδρου της και Δημάρχου Αμπελοκήπων–Μενεμένης κ.…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 02 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απάντηση της Κ.Ε.Δ.Ε. σε σημερινό αναληθές δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας POLITICAL

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα στη σελίδα 41 της ηλεκτρονικής σας εφημερίδας, στο οποίο γίνεται αναφορά…