Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2015

Πάτρα: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο

XAΜέλη της Χρυσής Αυγής εισέβαλαν τη Δευτέρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, ζητώντας την παράδοση της έδρας του περιφερειακού συμβούλου Χρ. Ρήγα, ο οποίος παραιτήθηκε από το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Κλήθηκε η αστυνομία ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβει, ενώ ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απ. Κατσιφάρας, ζήτησε στα μέλη της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, τονίζοντας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι κομματικός χώρος για να επιλύονται οι όποιες διαφορές.
Να σημειωθεί ότι ο Χρήστος Ρήγας παραιτήθηκε την Παρασκευή από τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας λόγο περί μορφώματος που διοικείται από «μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη» σε σχετική επιστολή του. Παράλληλα η περιφερειακή σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία Γεωργία Κοκκοτή παραιτήθηκε από την παράταξη που ηγείται ο Χρήστος Ρήγας και πλέον θα συμμετέχει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ως ανεξάρτητη.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 19 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λάζαρος Κυρίζογλου: «Η ενότητα της Αυτοδιοίκησης είναι αδιαπραγμάτευτη»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, αποφάσισε την…

Διεθνείς Σχέσεις 18 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΚΠΡΟΣΏΠΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΟΥΚΑ, ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Βαρκελώνη, 19.11.2025»
Περιβάλλον - Ενέργεια - Χωροταξία 14 Νοεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η “Καθαρή Εβδομάδα” επιστρέφει για 5η χρονιά, φωτίζοντας την Ελλάδα με μήνυμα ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης

Με την υποστήριξη της Kärcher Greece και υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας,…