Η Επιτροπή του “Πόθεν Έσχες” ανακοίνωσε ότι η καταχώριση των ετήσιων καταστάσεων έτους 2023 των υπόχρεων προσώπων, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων, των εν διαστάσει συζύγων ή των προσώπων με τα οποία έχει συναφθεί σύμφωνο συμβίωσης ξεκινάει από τις 04-09-2023 και παρατείνεται μέχρι τις 6-11-2023 .
Υπόχρεοι των οποίων έχει μεταβληθεί, εντός του έτους 2022, η οικογενειακή τους κατάσταση σε σχέση με την τελευταία οριστικοποιημένη αρχική ή ετήσια Δ.Π.Κ. έτους 2022, καθώς και όσοι δεν έχουν υποβάλει αρχική ή ετήσια Δ.Π.Κ. έτους 2022, απαιτείται να συνδεθούν στην νέα εφαρμογή «Γνωστοποίηση στοιχείων Συζύγου/ΜΣΣ Υπόχρεου Πόθεν Έσχες» μέχρι τις 20-10-2023.
Προς τούτο, οι Φορείς Υποχρέων θα πρέπει να ενημερώσουν τους υπόχρεους αρμοδιότητάς τους για την προαναφερθείσα διαδικασία.παρ
Άρθρο Localit 27 Σεπτεμβρίου, 2023
Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής του “Πόθεν ΄Εσχες”
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ενδιαφέρουν
04 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κέρκυρα – Σερβία: Δεσμοί φιλίας μέσω μαθητικής επίσκεψης από το Νόβι Σαντ
Υποδοχή 50 μαθητών από το Νόβι Σαντ, αδελφοποιημένη πόλη της Κέρκυρας, στο πλαίσιο των ετήσιων…
Ενδιαφέρουν
04 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
30 χρόνια αδελφοποίησης Αιγάλεω-Κυθρέας: Εκδήλωση μνήμης και τιμής
Επετειακή εκδήλωση στις 10 Μαΐου με τη συμμετοχή επίσημης αντιπροσωπείας από τον Δήμο Κυθρέας της…
Ενδιαφέρουν
28 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καθαρισμός οικοπέδων: Τι προβλέπει η νέα ΚΥΑ ΥΠ/1157/2026