Άρθρο Localit 15 Μαΐου, 2023

Οργανωμένο δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών στο δήμο Πόρου

Ο δήμος Πόρου και η Paths of Greece, μαζί με την ομάδα πεζοπορίας «Όλοι μαζί περπατάμε», παρουσιάζουν σήμερα το δίκτυο μονοπατιών του Πόρου και της ιστοσελίδας porostrails.gr.

Δύο έργα που ολοκληρώθηκαν τους τελευταίους μήνες με χρηματοδότηση 107.500€ από το Πρόγραμμα «Φιλόδημος 2» και αποτελούν το επιστέγασμα της πλέον συστηματικής προσπάθειας του Δήμου για την επέκταση της τουριστικής περιόδου, την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αλλά και την αναβάθμιση της προσβασιμότητας στις δασικές περιοχές για σκοπούς πυρασφάλειας.

Η παρουσίαση θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα στο κτήριο Συγγρού. Αμέσως μετά τη σύντομη παρουσίαση θα ακολουθήσει περίπατος στα στενά της Σφαιρίας προς το μονοπάτι των Αγ. Αναργύρων και επιστροφή προς το Ρολόι με θέα το ηλιοβασίλεμα στην Κοιμωμένη!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 31 Ιανουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΚΕΠ Ενέργειας συστήνει ο δήμος Τρικκαίων

Διαβούλευση για τις υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους πολίτες Στη σύσταση ΚΕΠ Ενέργειας προχωρά ο δήμος…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 30 Ιανουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Παραδόθηκαν οι πρώτες πιστοποιήσεις απαλλαγής δημοτικών τελών στους δικαιούχους

Χ. Δούκας: Εφαρμόζουμε την Ενεργειακή Δημοκρατία στην πράξη” Τις πρώτες πιστοποιήσεις απαλλαγής δημοτικών τελών στους…

Καλές Πρακτικές ΟΤΑ 24 Ιανουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες προοπτικές σύμπραξης πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Η διερεύνηση δημιουργικών συνεργειών που θα αναδείξουν τον πολιτισμό και θα ενισχύσουν τη σύνδεση του…